Sex după horoscop Balanță

Femeie Balanță - comportament afectiv

Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.

Își dorește să aibă de unde alege, de aceea flirtează cu mai mulți, dar sex va face doar cu cel care îi va cuceri inima. Ea consideră seducţia o artă în care fiecare partener se simte pe ringul de dans.

Nu este încântată de un bărbat brutal, care să o domine fizic. Nu fi niciodată sălbatic cu ea, deoarece se va îndepărta de tine, te va pedepsi poate săptămâni pntru că ai îndrăznit să treci peste un NU al ei.

Dacă vrei să o exciţi, încearcă să faceți dușuri împreună, să o ajuți să se dezbrace, aceste fine atingeri o vor face să își dorească ca degetele tale să se plimbe pe deasupra sânilor ei. Îi place să i se facă masaj, plecând de la relaxare spre dur, să îi strângi formele cu putere, sânii au cel mai mare efect în ceea ce privește excitația. Dacă o vei strânge din ce în ce mai tare, vei observa cum se va dezlănțui.

Este guvernată de Venus – ea are control excelent asupra muşchilor vaginali, vei simți cum vrea să te strângă în ea în timpul penetrării. Recomandăm să nu îi vorbești vulgar, va considera că o tratezi asemenea unei femei ușoare, iar acest fapt nu îi va oferi respect.

Bărbat Balanță - comportament afectiv

Bărbatul Balanță este un romantic înnăscut, de cele mai multe ori își găsește aleasa în cercul apropiat de prieteni. Nu o abordează direct, așteaptă poate luni de zile până ce acționează, dar merge întotdeauna la sigur.

În tot timpul acesta el va încerca din răsputeri să îi dea impresia că pentru persoana sa ea este ceea ce își dorește, va face gesturi care să îi dea de înțeles că o vrea, când de fapt se joacă cu mintea femeilor, deoarece știe ce își doresc. În plus, bărbatul Balanță se excită în acest proces de curtare, chiar îi place să o tachineze, iar dacă acea doamnă este într-o relație, va face tot posibilul să îi arate că ceea ce îi lipsește ei este prezența sa. Acest bărbat nu se poate stăpâni să nu apeleze mereu la această tactică, chiar dacă are acasă pe cineva, simte că doar în acest mod poate să își arate că poate, că este dorit.

În momentul în care se ajunge la partea intimă, Bărbatul Balanță abordează o atitudine clasică. Are o sensibilitate și anume, dresurile. Îi place mult să simtă dantelă sau ciorapii, de multe ori când este excitat, îi place să rupă ciorapii, în acest mod își arată masculinitatea.

Nu este un bărbat dornic să dețină recorduri sexuale, la el tot ce contează este armonia conjugală.

Pe același subiect

DE INTERES

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Balanță. Dragoste, bani și sănătate.

Horoscop pentru dragoste și relații, sănătate, carieră și bani. Horoscopul conține previziuni pentru cele 12 zodii.

Horoscop 2018

CE E NOU
DOAR PE ZODIACOOL
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS
DE INTERES

Abonează-te la newsletter!

DE INTERES

Top vizualizate

DE INTERES

Horoscop Sănătate 2018

Articole Recente

Top Rating

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.