DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Telefon

Dacă visezi că vorbești la telefon în vis sau că pierzi telefonul, înseamnă că ești preocupat de lipsa timpului din viața reală, care nu îți permite să ții legătura cu cei dragi. Dacă visezi un telefon care sună, iar tu nu ai posibilitatea să răspunzi la el, înseamnă că nu te simți pregătit să comunici, ai probleme de comunicare cu cineva drag.

Țigan

Dacă visezi un țigan sau te visezi pe tine însuți cum vorbești cu un țigan, înseamnă că vei suferi o pierdere materială semnificativă. Țiganii în vis mai pot simboliza temeri ascunse adânc în interiorul tău, recunoscute sau neacceptate.

Toast/ închinare dacă este folosită apă pentru toast – boală; vin – sănătate; alcool – speranțe înșelate; lapte – plictiseală.
Trandafir

Atunci când visezi trandafiri, întâmplări pozitive te așteaptă. Doar dacă trandafirul este negru, atunc și veștile pe plan amoros vor fi negative, fie te vei despărți, fie dragostea ta pentru partener se ofilește. Dacă trandafirul este colorat și frumos, fie că îl culegi, fie că îl primești, înseamnă că te vei îndrăgosti sau vei cunoaște împlinire în căsnicie sau relație.

Tren

Dacă visezi un tren care pornește din gară, înseamnă că viitorul apropiat va fi propice pentru tine, dacă trenul însă sosește, un eveniment pe plan profesional va decide viitorul tău, iar dacă te visezi coborând din tren, vei trece printr-o perioadă dificilă pe plan amoros.

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.