DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Păianjen

face referire la o femeie posesivă, a cărei dragoste și tandrețe sunt devoratoare; simbolul neînțelegerilor, supărărilor și conflictelor în orice domeniu. Premoniție: o veste neașteptată, bună sau rea.

Păr

Părul tăiat sau care cade în cantități însemnate înseamnă griji, lipsa puterii fizice sau emoționale, temeri sau preocupări cu privire la pierderea respectului de sine.

Personaje dacă visezi un personaj celebru – câștig.
Pește

Visul în care vezi sau vorbesti cu cineva mort se traduce prin dorința ta ca relația dintre voi să se fi terminat altfel, să îți fi luat rămas bun de la persoana respectivă înainte să moară sau să îi fi mărturisit ceva în timpul vieții. De asemenea, este posibil ca dorul de vremurile acelea să te cuprindă și să îți dorești să îl ai din nou lângă tine.

Petrecere în curând vei fi văzut bine de cei din jur.
Petrol ia seama că ți se pot întâmpla lucruri neplăcute.
Pian

faci vizite; dacă la pian cânți – ți se spun povești necunoscute.

Piață publică ți se ușurează toate greutățile.
Piatră acră mici supărări peste care treci ușor.
Piatră de moară bogăție.
Picătură, stropi vei vărsa lacrimi sau vei vedea anumite lucruri care te vor afecta.
Picioare

dacă nu ai picioare – prevestire rea; dacă le ai prea lungi – mâhnire; dacă le speli – necazul, zbuciumul tău se curmă; dacă sunt murdare, diforme sau cu răni – piedici de tot felul; dacă ai mai mult de două picioare – binele te însoțește.

Picioroange îți vei învinge concurenții.
Picromigdală neseriozitate.
Pictând

vei întâlni o persoană frumoasă; dacă pictezi un chip de om – omul acela va juca un rol în viața ta; galerie de tablouri – vei asista la o serbare.

Piedestal îți vei satisface o ambiție/dorință.
Piedică

dacă treci peste o piedică – înfrângerea greutăților; dacă ești oprit de un obstacol – griji.

Piele de animal bani.
Piele de om

bine, amor, dacă e plăcută la atingere – mulțumire.

Pieptănându-te bârfe pe seama ta.
Pieptănându-ți părul sau barba

îți aranjezi afacerile, dacă ai pământ, îl vei cultiva; dacă ești trist – durerea ta se va ameliora; dacă pieptăni părul altcuiva – vei ierta un anumit conflict.

Pierdere ai săvârșit o greșeală de pe urma căreia vei avea de suferit.
Pierderea unui obiect

vei găsi ceva ce ai pierdut cu mult timp în urmă; pierderea unei persoane – musafiri neașteptați.

Piersică o veste bună.
Pietre

înseamnă răul. Dacă visezi că ți se cumpără o dală – te căsătorești prost. Dacă din cer cade o piatră – morți, nenorociri, guvern dictatorial; dacă ridici o piatră grea – suferință; dacă arunci departe o piatră – scapi de năpastă, de griji; dacă mergi pe bolovani – amărăciuni, piedici; dacă freci două pietre una de alta – ceartă între oameni aspri, mari nemulțumiri; dacă mănânci pietre – procese care îți vor aduce pagubă; dacă te atingi de o piatră – vei prinde mai mult curaj, te vei întoarce împotriva lui Dumnezeu.

Pietriș greutăți mari care se vor termina în scurt timp.
Pilă răbdarea te va duce la succes.
Pilă electrică ești prea impulsiv și o iei razna.
Pilot prieten devotat și bun sfătuitor.
Pilule ești mințit și nu știi de cine sau cum.
Pin

vei întâlni un om de departe, un bătrân neplăcut; o pădure de pini – siguranță, tihnă.

Pingea

împăcare sinceră și durabilă.

Pinten muncă răsplătită.
Pisică

Pisica în vis este simbolul persoanelor lingușitoare, iar dacă îți apare în vis, înseamnă că cineva cunoscut îți stă în preajmă pentru a obține anumite beneficii de la tine sau că vei fi păcălit sau furat. Dacă tu însuți ești pisică, înseamnă că manifești un comportament viclean cu cineva din anturaj.

Polițist

Dacă în vis fugi de un polițist, înseamnă că îți este frică să nu fii prins cu ceva, chiar dacă nu este vina ta. Dacă însă visezi că vorbești sau ești prieten cu un polițist, înseamnă că te simți protejat, în siguranță în legătură cu o situație.

Porumbel această pasăre reprezintă viața ta interioară și exprimă dorința de pace și armonie la care fiecare dintre noi aspiră. Porumbelul îți transmite că este în interesul tău, în viața familială sau profesională să cauți dialogul și să îți pui în evidență calitățile de mediator. Premoniție: bucurie în familie, căsătorie fericită, o naștere e posibil să se apropie.
Prăjitură

aceasta este un simbol al atitudinii tale în fața vieții. Dacă te afli în fața unei prăjituri mari, înseamnă că trăiești deasupra posibilităților tale, mai ales dacă mănânci din ea. Prăjitura simbolizează o stare materială bună și cu relații tandre.

Preot

Preotul în vis exprimă nevoia ta interioară de a fi ascultat, de a primi sfaturi, de a fi ajutat și îndrumat într-o anumită problemă cu care te confrunți și care te chinuie emoțional. Dacă preotul îți vorbește calm și îți zâmbește, înseamnă că vei avea succes în ceea ce ți-ai propus să realizezi.

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.