DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Oaie

Dacă îți apar în vis oi, înseamnă că vei avea parte de bucurii, situația ta materială se va îmbunătăți, dar și cea spirituaOaia este simbolul prosperității, iar acest lucru se traduce prin evoluția ta ca om pe toate planurile.

Oameni

Atunci când visezi o mulțime de oameni necunoscuți adunați la un loc, aglomerație, fiecare dintre ei simbolizează o parte a personalității tale, un alter-ego, iar dacă oamenii se bat între ei, înseamnă că în interiorul tău există 2 laturi, una pozitivă și alta negativă, care încearcă să câștige lupta.

Ochi

albaștri – succes în dragoste; verzi – speranțe spulberate; negri – iubire sinceră și pătimașă; dacă visezi ochi închiși – răceală în planul amoros; frumoși – amabilitate; ochi încercănați – ceartă; ochi lăcrimați – bucurie.

Oglindă

Dacă te visezi pe tine însuți într-o oglindă, înseamnă că persoanele de sex opus din viața ta te consideră o persoană atrăgătoare, lucru de care în sinea ta ești conștient/ă. Dacă ești într-o relația iar în vis scapi oglinda jos, te vei despărți de partener sau vei fi dezamăgit de relația pe care o ai cu cineva drag sau chiar de tine însuți.

Orologiu

reprezintă timpul trecător și îți reamintește că acesta este prețios și că nu trebuie risipit. Devii conștient de importanța timpului în viața ta. Orologiu oprit – întârziere și contratimp în proiecte; a întoarce un ceas – noi experiențe promițătoare. Premoniție: vei lua niște hotărâri.

Ouă

Dacă visezi ouă, înseamnă că vei avea noroc sau că vei câștiga o sumă de bani. Dacă ouăle pe care le visezi sunt sparte, ghinionul te va pândi sau vei primi o veste proastă.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitati zodii chinezesti, Detalii compatibilitate BIVOL^Compatibilitate femeia Bivol cu barbatul Bivol.
O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Zodiac chinezesc Mistreț 2019, horoscop chinezesc zodia Mistreț
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț. Nativii Mistreț vor beneficia în 2019 de o energie
Zodiac chinezesc compatibilitati. Compatibilitate zodia sobolan^Compatibilitatea intre femeia Sobolan si barbatul Sobolan
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.