DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Mac necazuri sau suferință în amor.
Magnet o dragoste sinceră te va aștepta.
Maioneză amor fericit.
Mama

Mama este simbolul afecțiunii, al protecției și iubirii necondiționate. Dacă îți visezi mama decedată sau care nu este aproape de tine, înseamnă că te simți singur, în pericol și că ți-ai dori ca mama să-ți fie alături.

Mâncând dacă mănânci stând pe sol – trădare; dacă nu poți mânca – boală; dacă mănânci pâine – viață lungă; dacă mănânci ceva sărat – înșelăciune.
Manta devotament.
Măr ești plăcut de cei din jur.
Marea sănătate, noroc.
Marmură albă – va apărea răceală în amor; colorată – bani; neagră – doliu.
Mătură dacă visezi că mături – supărări.
Miel bucurii pe plan sentimental venite din partea copiilor. Este semnul tandreței, înțelegerii și al fericirii familiale.
Mireasă

Mireasa în vis reprezintă fie ghinion, fie noroc. Daca un bărbat se visează cu o mireasă în vis, cel mai probabil va avea o aventură, iar dacă aceasta este o necunoscută, problemele și ghinionul îl vor însoți. Dacă o femeie vede o mireasă, aceasta simbolizează împlinire în dragoste, dorințe, dar și temeri privind gândul de a fi ea însăți mireasă.

Moarte

Dacă asiști la propria ta moarte, înseamnă că te macină întrebări legate de lumea de dincolo sau că te întrebi cum le-ar fi celorlalți fără tine, cum ar reacționa dacă te-ar pierde. Moartea este simbolul încheierii unei etape, care se poate traduce prin începerea unui alt episod din viața ta.

Mort

Visul în care vezi sau vorbesti cu cineva mort se traduce prin dorința ta ca relația dintre voi să se fi terminat altfel, să îți fi luat rămas bun de la persoana respectivă înainte să moară sau să îi fi mărturisit ceva în timpul vieții. De asemenea, este posibil ca dorul de vremurile acelea să te cuprindă și să îți dorești să îl ai din nou lângă tine.

Mutare în mod inconștient te simți cam strâmtorat în locuință sau în viață. Simți nevoia unei schimbări materiale și spirituale. Premoniție: schimbări, poate o dezamăgire acasă sau la serviciu.
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.