DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Lacrimi vei avea parte de bucurie în ziua următoare.
Lanț

Lanțul în vis este simbolul legăturii, pozitive sau negative. Dacă lanțul este rupt, înseamnă că îți dorești să te simți eliberat, să scapi de o situație sau un eveniment. Dacă lanțul te strânge, înseamnă că te simți imobilizat, incapabil să ieși dintr-o situație sau din contra, că te simți legat sentimental pe vecie de cineva.

Lapte

bei lapte – plictiseală. Vezi alăptare.

Lapte bătut ceartă.
Lebădă albă dragoste sinceră; lebădă neagră – moarte.
Lemn

Dacă visezi o grămadă de lemne sau cumperi lemne, înseamnă că vei face o investiție cât de curând sau că situația ta materială se va îmbunătăți considerabil.

Licean tendință de a renunța la tot.
Lift

Liftul în vis este simbolul urcușurilor și coborâșurilor din viața ta. Dacă visezi că urci cu liftul, înseamnă că te așteaptă o promovare, vei avea noroc sau vei câștiga o sumă de bani. Dacă liftul însă coboară, vei avea parte de o perioadă grea, cu lipsă de bani sau dominată de ghinon. Dacă te simți panicat când ești în lift, cel mai probabil îți este teamă că nu vei putea controla lucrurile, situația în care te afli.

Lună iubești cu patimă.
Lup

Dacă visezi un pui de lup pe care îl îngrijești, înseamnă că ți-ai asumat riscul de a avea grijă de cineva, în ciuda pericolului de care ești conștient, că acesta ți-ar putea face rău sau nu ar aprecia fapta ta. Dacă lupul este mare și nu îți face rău, acel lup este simbolul personalității tale, pe care refuzi să o accepți.

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.