DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Găină

Găina este simbolul unui an prielnic sau al unei afaceri cu succes. Atunci când vezi multe găini în preajma ta înseamnă că vei primi vești bune, care îți vor aduce împliniri și bucurie.

Galben necredință.
Gândaci

Gândacii în vis reprezintă lipsa banilor din viața ta. Dacă reușești să-I omori sau să-I îndepărtezi de tine, cel mai probabil vei reuși să faci rost de bani cât de curând și să elimini grijile financiare care te macină.

Gară

reflectezi în acest moment la destinul tău și la hotărârile pe care trebuie să le iei. Gara este semnul nehotărârii sau lipsei de organizare. Dacă aștepți într-o gară, înseamnă că eziți să pornești la drum, ești în căutarea direcției bune. Dacă te urci într-un tren, este un semn bun, proiectele tale se vor concretiza. Premoniție: schimbări importante și pozitive în toate domeniile.

Garoafă amor aprins; garoafă albă – fidelitate; garoafă galbenă – gelozie; garoafă roșie – sentimente puternice; garoafă pestriță – vei fi respins.
Ghicește dacă îți ghicește cineva – griji.
Gingii

roșii – sănătate ; negre – boală.

Glicerină dragoste dură/violentă.
Gravidă

Dacă ești gravidă în vis înseamnă că ți-ai fixat un obiectiv pe care vrei cu orice preț să-l îndeplinești sau ți-ai propus să realizezi ceva foarte important pentru tine. De asemenea, inspirația sau creativitatea de care vei da dovadă te va ajuta să duci la bun sfârșit un proiect măreț. Dacă o altă persoană este gravidă, înseamnă că între tine și acea femeie s-a sudat o legătură emoțională, chiar dacă nu ești conștientă sau nu îți dorești să realizezi asta.

Gunoi

Gunoiul din vis este simbolul sentimentelor, gândurilor și trăirilor pe care vrei să le scoți din viața ta, care ți-au făcut rău de-a lungul anilor și la care ești dispus să renunți. Atunc când visezi că arunci gunoiul înseamnă că ai reușit sau vei reuși să scapi de ce e nefast în viața ta.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.