DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
Cuvânt Definiție
Babă vei avea o supărare.
Bagaje

mutări; dacă duci bagaje – schimbări de situații.

Baie de apă

limpede, liniștită – fericire; de apă tulbure – necazuri; dacă vezi pe altcineva în baie – gelozie.

Bal

Dacă te visezi participând la un bal, înseamnă că în curând vei pleca într-o călătorie sau este posibil să te îmbolnăvești de o boală de sezon. Dacă balul este unul mascat, vei avea parte de supărare, lucrurile în viața ta vor fi umbrite de anumite aspect negative.

Balaur

Balaurul, simbolul răului în basme, prevestește în viața reală aspecte negative: oameni din jurul tău îți vor răul sau nu te suportă în preajma lor.

Balegă

Dacă te vezi în vis călcând în balegă, înseamnă că vei avea noroc la bani.

Banane

Bananele în vis prevestesc o bucurie care va apărea în viața ta.

Bandit

dacă te acostează bandiți – reușită sigură.

Bani

dacă găsești – nenorocire financiară, dacă pierzi – ți se vor plăti datoriile; dacă umbli cu bani – mânie; dacă doar îi vezi – nu vei avea bani.

Barbă

Barbă în vis are diferite semnificații. Dacă visezi că ai barbă lungă, înseamnă că vei avea putere asupra altora şi că norocul va bate la ușa ta. Dacă, în schimb, barba este scurtă, ghinionul și sărăcia te așteaptă. De asemenea, o femeie cu barbă de vei visa, lucruri nefaste se vor abate asupra ta.

Bărbat

frumos – prieten devotat; blond – nestatornicie; înalt – protecție ; mic – gelozie; gras – belșug; slab – grijă de bani.

Bătaie vei suferi de lipsă de respect; vei primi o protecție neașteptată.
Bătrân

de 100 de ani – accident.

Bătrân

Un bătrân de-ți apare în vis, înseamnă că vei avea o viață lungă. Bătrânul pe care îl vezi este reflexia ta în viitor.

Băutură

Dacă te visezi bând, înseamnă că în viața reală ai în preajma ta dușmani care încearcă să îți facă rău. Dacă băutura pe care o bei este scumpă, vei avea un viitor frumos.

Bebeluș

încarnarea noului și a bucuriei de a trăi. Poate avea, de asemenea, semnificația nașterii unei idei noi și promițătoare, ce îți pune în evidență simțul creativ. Premoniție: apariția unui copil în familie.

Berbec

Dacă în visul tău apare un berbec, înseamnă că vei avea parte de călătorii ușoare, care vor avea un scop obținerea unor beneficii personale.

Bețiv

Bețivul în vis anunță o recoltă proastă de vie, prevestind un an rău pentru agricultori.

Bijuterie

în general bijuteriile reprezintă ceea ce numim comorile spiritului. Asta înseamnă că trăiești o perioadă de efervescență intelectuală la cote ridicate. Ai mii de proiecte în cap sau o idee nouă. Premoniție: demersuri neproductive, insatisfacții, contraziceri, însă dacă pierzi bijuteriile, este un lucru benefic, deoarece înseamnă proiecte și relații noi.

Biliard

Dacă te visezi jucând billiard, pregătește-ți bagajele, pentru că vei avea parte de o călătorie neprogramată.

Biscuiți

vei avea vizite de făcut.

Biserică

Biserica în vis este simbolul neliniștii sau zbuciumului tău sufletesc. Dacă vezi o biserică în zare și nu reușești să ajungi la ea, înseamnă că o serie de obstacole se vor ivi în drumul tău, pe care cu greu vei reuși să le depășești.

Blestem stimă comună.
Bogat

Dacă te visezi ca fiind o persoană bogată, în viața reală acest vis prevestește contrariul, și anume, sărăcia. Dacă în schimb ești un om bun și fără gânduri ascunse, visul poate deveni realitate.

Bou

Dacă în vis vei vedea boi graşi și pașnici, vremuri prospere te așteaptă; dacă boii sunt slabi, o perioadă grea din viață se apropie: boii răgând sau supărați prevestesc o veste neplăcută, vei fi nevoit să muncești mult pentru a scăpa cu bine.

Brânză

Brânza apărută în vis prevestește faptul că vei fi păcălit de cineva sau că vei avea parte de o pierdere materială semnificativă.

Broască iubire josnică; dacă o prinzi – vei găsi ceva; dacă mănânci – vei fi furat; ; că vrea să plece – vei fi părăsit de persoana pe care o iubești.
Broască

Broasca apărută în vis prevestește lucruri pozitive în viața reală: vei avea noroc și reușite în tot ceea ce îți propui. Dacă ești părinte, ai tăi copii te vor face să fii mândru de ei.

Bube

Dacă în vis te vei visa plin de bube, înseamnă că în viața reala vei avea parte de o bucurie, cel mai probabil de ordin material.

Bucătărie vei fi musafir.
Buchet de flori

Dacă visezi un buchet de flori, în viața reală nu vei avea parte de lucruri plăcute. Florile simbolizează nefericirea, neîmplinirea, speranțe năruite.

Burete

Un burete de vei visa, o viață fără griji vei avea.

Buzdugan

Buzduganul din vis reprezintă ființa ta, trupul și sufletul tău. Mai precis, asemenea buzduganului, trupul tău este puternic, plin de forță, iar sufletul plin de optimism.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 zodia SCORPION pe partea de SĂNĂTATE și vitalitate
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE. Energia va veni în 2019 va aduce posibilitatea de a remedia
Compatibilități zodii în pat GEMENI. Horoscop erotic Gemeni
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei
Sagetatorul în pat. Femeia Sagetator în pat și barbatul Sagetator în dragoste
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.