Vasul Prosperității

Vasul Prosperității
EVALUAREA CLIENȚILOR

4.65  20
VOTURI
4.65 20 voturi
MOD DE LIVRARE: OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC 6 ZILE
COD PRODUS: d-f-s-13
SHARE
13500 Lei

Vasul Prosperității este un activator Feng Shui pentru atragerea abundenței în viața ta. Vasul Prosperității are rolul de a te ajuta să trăiești o viață împlinită, într-o stare excelentă de sănătate și să ai parte de o casă sau afacere plină cu bogății.

Vasul Prosperității conține toate ingredientele necesare atât pentru creșterea veniturilor și bucuriei de a trăi, cât și pentru protecție împotriva furturilor și ghinioanelor. Toate acestea fac din Vasul Prosperității un prieten de nădejde și de dorit în casa, jobul și în afacerea ta.

Vasul Prosperității este un obiect decorativ din sticlă, care conține amulete, reprezentări de bani, orez pentru prosperitate și alte ingrediente Feng Shui. Vasul are o înălțime cuprinsă între 19 cm. Vasul Prosperității nu are specificații tehnice precise, acesta fiind realizat după învățăturile și știința Feng Shui.

Vasul Prosperității pune împreună energiile victoriilor și cele ale bogăției. El te ajută să atragi oameni de ajutor, să acumulezi bogăție, să acumulezi noi cunoștinte, pe care apoi să le implementezi cu succes în cariera ta și să trăiești armonios.

Vasul Prosperității este un cadou inedit, care poate fi dăruit unei persoane dragi.

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
Astrogramă natală
25 VOTURI
18000 lei
Calendar lunar
3 VOTURI
1500 lei

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.