Vasul Prosperității
Distribuie pe Facebook

Vasul Prosperității

4.67 (12 voturi)
COD PRODUS: vasul-prosperitatii

Vasul Prosperității este un activator Feng Shui pentru atragerea abundenței în viața ta. Vasul Prosperității are rolul de a te ajuta să trăiești o viață împlinită, într-o stare excelentă de sănătate și să ai parte de o casă sau afacere plină cu bogății.

Vasul Prosperității 2017 conține toate ingredientele necesare atât pentru creșterea veniturilor și bucuriei de a trăi, cât și pentru protecție împotriva furturilor și ghinioanelor. Toate acestea fac din Vasul Prosperității un prieten de nădejde și de dorit în casa, jobul și în afacerea ta.

PRODUS: DISPONIBIL
13500 Lei

Vasul Prosperității este un obiect decorativ din sticlă, care conține amulete, reprezentări de bani, orez pentru prosperitate și alte ingrediente Feng Shui. Vasul are o înălțime cuprinsă între 15-25 cm. Vasul Prosperității nu are specificații tehnice precise, acesta fiind realizat după învățăturile și știința Feng Shui.

Vasul Prosperității 2017 pune împreună energiile victoriilor și cele ale bogăției. El te ajută să atragi oameni de ajutor, să acumulezi bogăție, să acumulezi noi cunoștinte, pe care apoi să le implementezi cu succes în cariera ta și să trăiești armonios.

Vasul Prosperității este un cadou inedit, care poate fi dăruit unei persoane dragi.

Ai întrebări despre acest produs?

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2017. Termeni.