Vas rotund cu tigri Feng Shui, pentru noroc pe toate planurile

Vas rotund cu tigri Feng Shui, pentru noroc pe toate planurile
EVALUAREA CLIENȚILOR

4  4
VOTURI
4 4 voturi
Remediu pentru noroc în carieră și pe plan școlar, afaceri de succes
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: o-f-s-93
SHARE
6600 Lei

DESCRIERE

Vasul rotund cu tigri este confecționat din rășină de culoare aurie. În astrologia chineză, Tigrul este al treilea semn zodiacal, simbolizează curajul, pasiunea, libertatea, pofta de viață. Prezența tigrilor în casă sau la birou este indicată celor care doresc să atragă reușite, se consideră că aceștia vor prelua din calitățile Tigrului. Tigrul este aliatul Câinelui și al Calului, iar prietenul său secret este Mistrețul. Vasul cu tigri este decorat cu o cascadă de munte care reprezintă banii, norocul financiar, creșterea veniturilor și cu un copac, care simbolizează creșterea, dezvoltarea. Vasul rotund cu tigri este ideal pentru elevi, studenți, oameni de afaceri, cei care vor să promoveze în carieră. Acesta este un remediu feng shui de nelipsit pe birou. Utilizarea Vasului cu tigri în feng shui: Plasați aceste remediu în casă sau la birou în: - Nord-Est, colțul succesului academic, pentru a atrage noroc la examene - Nord-Vest, colțul mentorilor, pentru a atrage binefăcători - Sud, pentru a câștiga o reputație bună - colțul afectat de energia bolilor. Vasul cu tigri servește ca suport de creioane sau poate să conțină: - pepite și lingouri aurii - 6-8 pietre ale dorințelor Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând. El se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că a blocat energia negativă.

Vasul rotund cu tigri este confecționat din rășină de culoare aurie.

În astrologia chineză, Tigrul este al treilea semn zodiacal, simbolizează curajul, pasiunea, libertatea, pofta de viață. Prezența tigrilor în casă sau la birou este indicată celor care doresc să atragă reușite, se consideră că aceștia vor prelua din calitățile Tigrului. Tigrul este aliatul Câinelui și al Calului, iar prietenul său secret este Mistrețul.

Vasul cu tigri este decorat cu o cascadă de munte care reprezintă banii, norocul financiar, creșterea veniturilor și cu un copac, care simbolizează creșterea, dezvoltarea.

Vasul rotund cu tigri este ideal pentru elevi, studenți, oameni de afaceri, cei care vor să promoveze în carieră. Acesta este un remediu feng shui de nelipsit pe birou.

Utilizarea Vasului cu tigri în feng shui:

Plasați aceste remediu în casă sau la birou în:

- Nord-Est, colțul succesului academic, pentru a atrage noroc la examene

- Nord-Vest, colțul mentorilor, pentru a atrage binefăcători

- Sud, pentru a câștiga o reputație bună

- colțul afectat de energia bolilor.

Vasul cu tigri servește ca suport de creioane sau poate să conțină:

- pepite și lingouri aurii
- 6-8 pietre ale dorințelor

Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând. El se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că a blocat energia negativă.

SPECIFICAȚII

Material rășină
Lungime (cm) 9
Înălțime (cm) 11
Lățime (cm) 9

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.