Steagul victoriei - metal, pentru reușite pe toate planurile, remeniu Feng Shui împotriva bolilor, obstacolelor

-23%
Steagul victoriei - metal,  pentru reușite pe toate planurile, remeniu Feng Shui împotriva bolilor, obstacolelor
EVALUAREA CLIENȚILOR

5  1
VOT
5 1 vot
Remediu feng shui ideal pentru a atrage reușite pe toate planurile, protecție împotriva bolilor, obstacolelor
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: o-f-s-95
SHARE
180,00 Lei (-23%)
13860 Lei

DESCRIERE

Steagul victoriei este confecționat din metal colorat în 4 culori corespunzătoare celor 4 elemente, roșu (foc), albastru (apă), verde (lemn), auriu (metal). Se observă că lipsește culoarea galbenă, a elementului pământ, tocmai de aceea Steagul victoriei poate fi folosit pentru a bloca energiile negative de pământ, a ghinioanelor și a bolilor, aduse de stelele zburătoare 5 și 2. În feng shui, steagul Victoriei reprezintă triumful împotriva obstacolelor, ghinioanelor, atrage succesul și reușita pe toate planurile. Acesta face parte din cele 8 simboluri tibetane norocoase, alături de lotus, roata norocului, cei doi pești, nodul mistic, umbrela de protecție, vasul prosperității și scoica. Steagul victoriei este un remediu feng shui eficient pentru cei care doresc să aibă succes la negocieri, în competiții sportive sau în afaceri, reușite la examene, să-și protejeze sănătatea și să înlăture obstacolele. Utilizarea remediului Steagului victoriei în feng shui Plasați acest remediu feng shui în casă sau la birou în: - colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele - colțul carierei, Nord, pentru a obține promovare și a avea succes în carieră - colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate - colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a asigura succesul pe plan financiar și material - în poșetă sau în torpedoul mașinii, pentru a atrage reușite oriunde ne-am afla. Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a eliminat o cantitate mare de energie negativă.

Steagul victoriei este confecționat din metal colorat în 4 culori corespunzătoare celor 4 elemente, roșu (foc), albastru (apă), verde (lemn), auriu (metal).

Se observă că lipsește culoarea galbenă, a elementului pământ, tocmai de aceea Steagul victoriei poate fi folosit pentru a bloca energiile negative de pământ, a ghinioanelor și a bolilor, aduse de stelele zburătoare 5 și 2.

În feng shui, steagul Victoriei reprezintă triumful împotriva obstacolelor, ghinioanelor, atrage succesul și reușita pe toate planurile. Acesta face parte din cele 8 simboluri tibetane norocoase, alături de lotus, roata norocului, cei doi pești, nodul mistic, umbrela de protecție, vasul prosperității și scoica.

Steagul victoriei este un remediu feng shui eficient pentru cei care doresc să aibă succes la negocieri, în competiții sportive sau în afaceri, reușite la examene, să-și protejeze sănătatea și să înlăture obstacolele.

Utilizarea remediului Steagului victoriei în feng shui

Plasați acest remediu feng shui în casă sau la birou în:

- colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele

- colțul carierei, Nord, pentru a obține promovare și a avea succes în carieră

- colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate

- colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a asigura succesul pe plan financiar și material

- în poșetă sau în torpedoul mașinii, pentru a atrage reușite oriunde ne-am afla.

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a eliminat o cantitate mare de energie negativă.

SPECIFICAȚII

Material metal
Lungime (cm) -
Înălțime (cm) 13,5
Lățime (cm) -

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.