Mandarină și Pară pentru bogăție, fructe norocoase cu elementul ce reprezintă banii în feng shui

-30%
Mandarină și Pară pentru bogăție, fructe norocoase cu elementul ce reprezintă banii în feng shui
EVALUAREA CLIENȚILOR

4,55  11
VOTURI
4,55 11 voturi
Obiect feng shui premium pentru prosperitate și noroc în casă, oportunități de dezvoltare pe toate planurile
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC 6 ZILE
COD PRODUS: o-f-s-44
SHARE
230,00 Lei (-30%)
16100 Lei

DESCRIERE

Mandarina și para sunt fructe norocoase, conțin elementul ce reprezintă banii în feng shui și atrag abundență, succes financiar. Împreună cu mandarina și para, acest obiect feng shui este decorat și cu 3 pepite, care simbolizează aurul, norocul pe plan financiar și material. Expresia „Tai Kat Tai Lei” în traducere literală înseamnă: abundența norocului și a banilor, ceea ce potențează energia acestui remediu. Setul cu mandarină și pară Tai Kat Tai Ley este confecționat din plexiglas de calitate superioară, acoperit cu un strat lucios, protector. Galbenul-portocaliu este culoarea elementului pământ și reprezintă resursele financiare și materiale, sănătatea. Utilizare obiect feng shui Mandarină și pară Plasați acest remediu în casă sau la birou în: - colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate - colțul studiilor, dezvoltării profesionale, Nord-Est, pentru a atrage oportunități, cunoaștere, înțelepciune, burse de studii - colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate - colțul unde se acumulează energia norocului divin adusă de Steaua zburătoare 6 anuală, pentru a atrage binefăcători, noroc de călătorii - colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a atrage reușite pe plan financiar și material, noroc în competiții. Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Setul cu mandarină și pară este un remediu Feng Shui eficient pentru cei care vor să-și sporească norocul și succesul financiar din investiții, afaceri, să-și multiplice averea și să atragă oportunități de dezvoltare pe toate planurile.

Mandarina și para sunt fructe norocoase, conțin elementul ce reprezintă banii în feng shui și atrag abundență, succes financiar.

Împreună cu mandarina și para, acest obiect feng shui este decorat și cu 3 pepite, care simbolizează aurul, norocul pe plan financiar și material.

Expresia „Tai Kat Tai Lei” în traducere literală înseamnă: abundența norocului și a banilor, ceea ce potențează energia acestui remediu.

Setul cu mandarină și pară Tai Kat Tai Ley este confecționat din plexiglas de calitate superioară, acoperit cu un strat lucios, protector. Galbenul-portocaliu este culoarea elementului pământ și reprezintă resursele financiare și materiale, sănătatea.

Utilizare obiect feng shui Mandarină și pară

Plasați acest remediu în casă sau la birou în:

- colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate

- colțul studiilor, dezvoltării profesionale, Nord-Est, pentru a atrage oportunități, cunoaștere, înțelepciune, burse de studii

- colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate

- colțul unde se acumulează energia norocului divin adusă de Steaua zburătoare 6 anuală, pentru a atrage binefăcători, noroc de călătorii

- colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a atrage reușite pe plan financiar și material, noroc în competiții.

Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an.

Setul cu mandarină și pară este un remediu Feng Shui eficient pentru cei care vor să-și sporească norocul și succesul financiar din investiții, afaceri, să-și multiplice averea și să atragă oportunități de dezvoltare pe toate planurile.

SPECIFICAȚII

Material cristal+sticlă
Lungime (cm) 14,5
Înălțime (cm) 10
Lățime (cm) 9

Produsul este o excelentă idee de cadou. Ambalajul produsului are rol de protecție.

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.