Pisica norocoasă Maneki Neko, pentru atragerea oportunităților de dezvoltare pe toate planurile

Pisica norocoasă Maneki Neko, pentru atragerea oportunităților de dezvoltare pe toate planurile
Pisica Maneki cu pui este un remediu excelent pentru a atrage prosperitate, noroc la loto și mai mulți clienți
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC EPUIZAT
Produsul nu mai face parte din oferta ZODIACOOL.
COD PRODUS: o-f-s-57
Vezi produse similare: Decorațiuni și bijuterii Feng Shui
SHARE
3900 Lei

DESCRIERE

Pisica Maneki Neko este confecționată din metal vopsit în alb. Albul reprezintă elementul metal și atrage energie pozitivă, yang, crește șansele de reușită. Pisica Maneki Neko este un simbol tradițional japonez, folosit cu succes de oamenii de afaceri care-și doresc mai mulți clienți și mai mulți bani. Această pisică are lăbuța stângă ridicată, pe care o mișcă încontinuu și apare împreună cu doi pui, ceea ce înseamnă că averea strânsă va fi suficient de mare ca să ajungă și pentru generațiile viitoare. Partea stângă a corpului, respectiv lăbuța stângă a pisicii, este asociată în feng shui cu energia yin, care se comportă ca un magnet ce atrage banii, clienții. În feng shui, pisica Maneki se folosește pentru a atrage fericire, prosperitate, noroc în vânzări, șanse de promovare, burse, bonusuri, câștiguri la loto. Utilizarea pisicii Maneki neko în feng shui: Plasați Pisica Maneki în casă sau la birou în: - colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate, câștiguri la loto - colțul faimei, Sud, pentru a câștiga o bună reputație - colțul studiilor, dezvoltării profesionale, Nord-Est, pentru a atrage oportunități, cunoaștere, înțelepciune - colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate - colțul unde se acumulează energia multiplicării norocului adusă de Steaua zburătoare 9 anuală, pentru a atrage noi oportunități, șanse mari de a ne îmbunătăți viața - colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru reușite, succes în competiții, câștiguri la loto - colțul unde se acumulează energia norocului divin adusă de Steaua zburătoare 6 anuală, pentru a atrage binefăcători, noroc de călătorii, câștiguri la loto. Pisica Maneki Neko este un remediu Feng Shui eficient pentru cei care vor să-și sporească norocul și succesul financiar din investiții, afaceri, să-și crească averea și succesul financiar, să atragă oportunități de dezvoltare pe toate planurile.

Pisica Maneki Neko este confecționată din metal vopsit în alb. Albul reprezintă elementul metal și atrage energie pozitivă, yang, crește șansele de reușită.

Pisica Maneki Neko este un simbol tradițional japonez, folosit cu succes de oamenii de afaceri care-și doresc mai mulți clienți și mai mulți bani.

Această pisică are lăbuța stângă ridicată, pe care o mișcă încontinuu și apare împreună cu doi pui, ceea ce înseamnă că averea strânsă va fi suficient de mare ca să ajungă și pentru generațiile viitoare. Partea stângă a corpului, respectiv lăbuța stângă a pisicii, este asociată în feng shui cu energia yin, care se comportă ca un magnet ce atrage banii, clienții.

În feng shui, pisica Maneki se folosește pentru a atrage fericire, prosperitate, noroc în vânzări, șanse de promovare, burse, bonusuri, câștiguri la loto.

Utilizarea pisicii Maneki neko în feng shui:

Plasați Pisica Maneki în casă sau la birou în:

- colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate, câștiguri la loto

- colțul faimei, Sud, pentru a câștiga o bună reputație

- colțul studiilor, dezvoltării profesionale, Nord-Est, pentru a atrage oportunități, cunoaștere, înțelepciune

- colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate

- colțul unde se acumulează energia multiplicării norocului adusă de Steaua zburătoare 9 anuală, pentru a atrage noi oportunități, șanse mari de a ne îmbunătăți viața

- colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru reușite, succes în competiții, câștiguri la loto

- colțul unde se acumulează energia norocului divin adusă de Steaua zburătoare 6 anuală, pentru a atrage binefăcători, noroc de călătorii, câștiguri la loto.

Pisica Maneki Neko este un remediu Feng Shui eficient pentru cei care vor să-și sporească norocul și succesul financiar din investiții, afaceri, să-și crească averea și succesul financiar, să atragă oportunități de dezvoltare pe toate planurile.

SPECIFICAȚII

Material plastic
Lungime (cm) -
Înălțime (cm) 12.5
Lățime (cm) -

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 4.00/5

Cel mai recent

[...]

de I.D., la 27.08.2019
Scrie un Review
Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont
  • 5 stele
  • 0
  • 4 stele
  • 1
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.