Pagoda celor 5 elemente și copacul vieții pentru noi oportunități, succes financiar, stabilitate

Pagoda celor 5 elemente și copacul vieții pentru noi oportunități, succes financiar, stabilitate
Remediu feng shui puternic pentru a ne proteja de pierderi financiare, boli, obstacole, ghinioane
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: o-f-s-46
SHARE
26000 Lei

DESCRIERE

Pagoda celor cinci elemente este confecționată din metal aurit, are un compartiment gol în vârf și unul la baza sa. Denumirea de pagodă a celor 5 elemente derivă din faptul că acest remediu feng shui grupează formele geometrice care reprezintă cele 5 elemente naturale: pământ (forma cubică de la baza pagodei), metal (sfera), lemn (trapez), apă (forma unui bol ce poate acumula apa), foc (formă ascuțită în vârf). Cele 5 elemente naturale sunt simbolul armoniei, echilibrului. Încrustată cu pomul vieții sau copacul vieții feng shui, pagoda aduce noi oportunități, succes financiar, asigură o bună sănătate, atrage stabilitate, forță interioară, dezvoltare pe toate planurile. Activarea Pagodei celor 5 elemente cu pomul vieții ca remediu feng shui: În compartimentele pagodei de la bază și de la vârf se introduce câte o punguță cu pământ uscat din curte sau de la o floare din casă, birou, apoi se închid. Doar în acest fel ghinioanele, bolile care îi pot amenința pe ocupanții spațiilor locuibile și de lucru vor fi blocate, prinse ca într-o capcană în interiorul pagodei și remediul feng shui va deveni eficient. Utilizare pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții în feng shui Plasați acest remediu în: - colțul unde se acumulează energia dezastrelor adusă de Steaua zburătoare 5 anuală, pentru a putea scăpa de obstacole, primejdii și a atrage noi oportunități, energie pozitivă - colțul unde se acumulează energia bolilor adusă de Steaua zburătoare 2 anuală, pentru a ne putea bucura de sănătate, vitalitate, putere de muncă, poftă de viață - colțul unde se acumulează energia certurilor adusă de Steaua zburătoare 3 anuală, pentru a respinge bârfele, problemele cu oamenii legii, pierderile de documente, certurile, agresivitatea, violența și a atrage dezvoltare pe plan profesional și financiar. Pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții este cel mai puternic remediu feng shui pentru cei care doresc să se protejeze de ghinioane, să elimine energia negativă, pentru a reuși să atragă sănătate și reușite pe toate planurile.

Pagoda celor cinci elemente este confecționată din metal aurit, are un compartiment gol în vârf și unul la baza sa.

Denumirea de pagodă a celor 5 elemente derivă din faptul că acest remediu feng shui grupează formele geometrice care reprezintă cele 5 elemente naturale: pământ (forma cubică de la baza pagodei), metal (sfera), lemn (trapez), apă (forma unui bol ce poate acumula apa), foc (formă ascuțită în vârf). Cele 5 elemente naturale sunt simbolul armoniei, echilibrului.

Încrustată cu pomul vieții sau copacul vieții feng shui, pagoda aduce noi oportunități, succes financiar, asigură o bună sănătate, atrage stabilitate, forță interioară, dezvoltare pe toate planurile.

Activarea Pagodei celor 5 elemente cu pomul vieții ca remediu feng shui:

În compartimentele pagodei de la bază și de la vârf se introduce câte o punguță cu pământ uscat din curte sau de la o floare din casă, birou, apoi se închid. Doar în acest fel ghinioanele, bolile care îi pot amenința pe ocupanții spațiilor locuibile și de lucru vor fi blocate, prinse ca într-o capcană în interiorul pagodei și remediul feng shui va deveni eficient.

Utilizare pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții în feng shui

Plasați acest remediu în:

- colțul unde se acumulează energia dezastrelor adusă de Steaua zburătoare 5 anuală, pentru a putea scăpa de obstacole, primejdii și a atrage noi oportunități, energie pozitivă

- colțul unde se acumulează energia bolilor adusă de Steaua zburătoare 2 anuală, pentru a ne putea bucura de sănătate, vitalitate, putere de muncă, poftă de viață

- colțul unde se acumulează energia certurilor adusă de Steaua zburătoare 3 anuală, pentru a respinge bârfele, problemele cu oamenii legii, pierderile de documente, certurile, agresivitatea, violența și a atrage dezvoltare pe plan profesional și financiar.

Pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții este cel mai puternic remediu feng shui pentru cei care doresc să se protejeze de ghinioane, să elimine energia negativă, pentru a reuși să atragă sănătate și reușite pe toate planurile.

Recomandări din aceeași categorie

SPECIFICAȚII

Material metal
Lungime (cm) -
Înălțime (cm) 15
Lățime (cm) -

Produsul este o excelentă idee de cadou. Ambalajul produsului are rol de protecție.

Se cumpără împreună cu
Produse promovate

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizitat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 4.00/5

Cel mai recent

[...]

de I.D., la 27.08.2019
Scrie un Review
Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont
  • 5 stele
  • 0
  • 4 stele
  • 1
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.