Pagoda celor 5 elemente și copacul vieții pentru noi oportunități, succes financiar, stabilitate

Pagoda celor 5 elemente și copacul vieții pentru noi oportunități, succes financiar, stabilitate
EVALUAREA CLIENȚILOR

4,07  14
VOTURI
4,07 14 voturi
Remediu feng shui puternic pentru a ne proteja de pierderi financiare, boli, obstacole, ghinioane
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: o-f-s-46
SHARE
26000 Lei

Pagoda celor cinci elemente este confecționată din metal aurit, are un compartiment gol în vârf și unul la baza sa.

Denumirea de pagodă a celor 5 elemente derivă din faptul că acest remediu feng shui grupează formele geometrice care reprezintă cele 5 elemente naturale: pământ (forma cubică de la baza pagodei), metal (sfera), lemn (trapez), apă (forma unui bol ce poate acumula apa), foc (formă ascuțită în vârf). Cele 5 elemente naturale sunt simbolul armoniei, echilibrului.

Încrustată cu pomul vieții sau copacul vieții feng shui, pagoda aduce noi oportunități, succes financiar, asigură o bună sănătate, atrage stabilitate, forță interioară, dezvoltare pe toate planurile.

Activarea Pagodei celor 5 elemente cu pomul vieții ca remediu feng shui:

În compartimentele pagodei de la bază și de la vârf se introduce câte o punguță cu pământ uscat din curte sau de la o floare din casă, birou, apoi se închid. Doar în acest fel ghinioanele, bolile care îi pot amenința pe ocupanții spațiilor locuibile și de lucru vor fi blocate, prinse ca într-o capcană în interiorul pagodei și remediul feng shui va deveni eficient.

Utilizare pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții în feng shui

Plasați acest remediu în:

- colțul unde se acumulează energia dezastrelor adusă de Steaua zburătoare 5 anuală, pentru a putea scăpa de obstacole, primejdii și a atrage noi oportunități, energie pozitivă

- colțul unde se acumulează energia bolilor adusă de Steaua zburătoare 2 anuală, pentru a ne putea bucura de sănătate, vitalitate, putere de muncă, poftă de viață

- colțul unde se acumulează energia certurilor adusă de Steaua zburătoare 3 anuală, pentru a respinge bârfele, problemele cu oamenii legii, pierderile de documente, certurile, agresivitatea, violența și a atrage dezvoltare pe plan profesional și financiar.

Pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții este cel mai puternic remediu feng shui pentru cei care doresc să se protejeze de ghinioane, să elimine energia negativă, pentru a reuși să atragă sănătate și reușite pe toate planurile.

Material metal
Lungime (cm) -
Înălțime (cm) 15
Lățime (cm) -

Produsul este o excelentă idee de cadou. Ambalajul produsului are rol de protecție.

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.