Șobolan albastru Feng Shui, Floarea dragostei pentru iubire, bani și sănătate

Șobolan albastru Feng Shui, Floarea dragostei pentru iubire, bani și sănătate
Remediu feng shui Floarea dragostei pentru iubire, bani și sănătate
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC EPUIZAT
Produsul nu mai face parte din oferta ZODIACOOL.
COD PRODUS: o-f-s-90
Vezi produse similare: Decorațiuni și bijuterii Feng Shui
SHARE
3600 Lei

DESCRIERE

Șobolanul albastru cu broasca banilor și Wu Lou este confecționat din rășină vopsită în albastru. Culoarea albastră este comparată cu elementul apă și este folosită în feng shui pentru a atrage prosperitatea, bogăția, câștigurile financiare. Șobolanul, primul animal din Horoscopul Chinezesc, simbolizează inteligența, perseverența, voința de a reuși în orice condiții. Ca animal de dragoste (Floarea dragostei), Șobolanul îi ajută pe nativii din zodiile Iepure, Capră și Mistreț să-și amplifice șarmul personal, să devină populari și să-și găsească mai ușor perechea potrivită. Chan Chu, Broasca norocoasă, numită și broasca cu trei picioare, broasca banilor sau broasca râioasă, este unul dintre cele mai populare simboluri chinezești pentru a atrage mai mulți bani și prosperitate. Broasca norocoasă vine însoțită de o monedă chinezească, pe care trebuie să o țină în gură. Moneda trebuie așezată cu cele patru ideograme chinezești în sus, pentru a ne oferi energia bogăției. În feng shui, Wu Lou-ul simbolizează sănătatea și longevitatea. Wu Lou are formă de infinit, unește cerul cu pământul și atrage armonie, echilibru. Se crede că Wu Lou-ul conține elixirul tinereții, prin care aduce vindecare, sănătate, longevitate. Taoiștii spun că Wu Lou-ul are puterea magică de a întemnița bolile, energia negativă. Utilizarea șobolanului albastru în feng shui Ca Floare a dragostei, așezați acest remediu în: - Colțul de Sud-Vest, pentru nativii în zodia Capră - Colțul de Est, pentru nativii în zodiac Iepure - Colțul de Nord-Vest, pentru nativii în zodiac Mistreț Plasați acest remediu feng shui în casă sau la birou în: - colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele - colțul carierei, Nord, pentru a obține promovare și a avea succes în carieră - colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate - colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a asigura succesul pe plan financiar și material - colțul unde se acumulează energia pierderilor, pentru a ne proteja sănătatea Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, locurile în care se așază pot fi diferite în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energie negativă.

Șobolanul albastru cu broasca banilor și Wu Lou este confecționat din rășină vopsită în albastru.

Culoarea albastră este comparată cu elementul apă și este folosită în feng shui pentru a atrage prosperitatea, bogăția, câștigurile financiare.

Șobolanul, primul animal din Horoscopul Chinezesc, simbolizează inteligența, perseverența, voința de a reuși în orice condiții. Ca animal de dragoste (Floarea dragostei), Șobolanul îi ajută pe nativii din zodiile Iepure, Capră și Mistreț să-și amplifice șarmul personal, să devină populari și să-și găsească mai ușor perechea potrivită.

Chan Chu, Broasca norocoasă, numită și broasca cu trei picioare, broasca banilor sau broasca râioasă, este unul dintre cele mai populare simboluri chinezești pentru a atrage mai mulți bani și prosperitate. Broasca norocoasă vine însoțită de o monedă chinezească, pe care trebuie să o țină în gură. Moneda trebuie așezată cu cele patru ideograme chinezești în sus, pentru a ne oferi energia bogăției.

În feng shui, Wu Lou-ul simbolizează sănătatea și longevitatea. Wu Lou are formă de infinit, unește cerul cu pământul și atrage armonie, echilibru. Se crede că Wu Lou-ul conține elixirul tinereții, prin care aduce vindecare, sănătate, longevitate. Taoiștii spun că Wu Lou-ul are puterea magică de a întemnița bolile, energia negativă.

Utilizarea șobolanului albastru în feng shui

Ca Floare a dragostei, așezați acest remediu în:

- Colțul de Sud-Vest, pentru nativii în zodia Capră
- Colțul de Est, pentru nativii în zodiac Iepure
- Colțul de Nord-Vest, pentru nativii în zodiac Mistreț

Plasați acest remediu feng shui în casă sau la birou în:

- colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele

- colțul carierei, Nord, pentru a obține promovare și a avea succes în carieră

- colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate

- colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a asigura succesul pe plan financiar și material

- colțul unde se acumulează energia pierderilor, pentru a ne proteja sănătatea

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, locurile în care se așază pot fi diferite în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energie negativă.

Recomandări din aceeași categorie

SPECIFICAȚII

Material rășină
Lungime (cm) 9
Înălțime (cm) 8
Lățime (cm) 6,5
Produse promovate

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizitat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 0.00/5

  • 5 stele
  • 0
  • 4 stele
  • 0
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.