Mărturii nuntă Copăcei decorativi cu aventurin, simbol pentru prosperitatea familiei

-8%
Mărturii nuntă Copăcei decorativi cu aventurin, simbol pentru prosperitatea familiei
EVALUAREA CLIENȚILOR

0  0
VOTURI
0 0 voturi
Simbol al prosperității, cadoul ideal pentru cei care vor să atragă bani, reușite pe plan financiar și să câștige o reputație bună
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC 6 ZILE
COD PRODUS: m-n-148
SHARE
45,00 Lei (-8%)
4140 Lei
Atenție! Cantitate minimă: 20 buc.

DESCRIERE

Mărturii nuntă Copăcei decorativi Copăcelul cu aventurin este confecționat din cristale de aventurin de culoare verde, prinse cu sârmă fină de cupru pe un suport din piatră semiprețioasă. Aventurinul se folosește atât pentru proprietățile sale curative, cât și pentru că aduce optimism, crește voința. Aventurinul stimulează curajul, creativitatea, încrederea în sine, spontaneitatea. Este un bun remediu pentru stres. Pe plan financiar, aventurinul este considerat o piatră a norocului, ne ajută să obținem prosperitate, să câștigăm o reputație bună, să protejăm averea. Pe plan sentimental și amoros aventurinul atrage armonie, romantism, iubire, pasionalitate, amplifică șarmul personal. Copăceii decorativi cu cristale de aventurin sunt un cadou ideal pentru cei care doresc să-și mențină sănătatea și să atragă reușite pe plan financiar.

Mărturii nuntă Copăcei decorativi

Copăcelul cu aventurin este confecționat din cristale de aventurin de culoare verde, prinse cu sârmă fină de cupru pe un suport din piatră semiprețioasă.

Aventurinul se folosește atât pentru proprietățile sale curative, cât și pentru că aduce optimism, crește voința. Aventurinul stimulează curajul, creativitatea, încrederea în sine, spontaneitatea. Este un bun remediu pentru stres.

Pe plan financiar, aventurinul este considerat o piatră a norocului, ne ajută să obținem prosperitate, să câștigăm o reputație bună, să protejăm averea.

Pe plan sentimental și amoros aventurinul atrage armonie, romantism, iubire, pasionalitate, amplifică șarmul personal.

Copăceii decorativi cu cristale de aventurin sunt un cadou ideal pentru cei care doresc să-și mențină sănătatea și să atragă reușite pe plan financiar.

SPECIFICAȚII

Material aventurin+metal
Lungime (cm) -
Înălțime (cm) 13
Lățime (cm) -

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE
Vezi produse similare din categorie

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.