Iepure verde Feng Shui, set 2 bucăți, Floarea dragostei Feng Shui, atrage energie pozitivă

Iepure verde Feng Shui, set 2 bucăți,  Floarea dragostei Feng Shui, atrage energie pozitivă
EVALUAREA CLIENȚILOR

0  0
VOTURI
0 0 voturi
Remediu excelent pentru dragoste - Floarea Dragostei, sănătate, atrage câștiguri rapide
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC EPUIZAT
Produsul nu mai face parte din oferta ZODIACOOL.
COD PRODUS: o-f-s-102
Vezi produse similare: Decorațiuni și bijuterii Feng Shui
SHARE
2000 Lei

DESCRIERE

Iepurii verzi Feng Shui sunt confecționați din plastic verde. Iepurele este al patra zodie din Horoscopul Chinezesc, simbolizează rafinamentul, eleganța, abilitatea de a negocia, creativitatea. Iepurele face parte din grupul zodiilor care guvernează primăvara, elementul său caracteristic este lemnul. Aliații zodiacali ai Iepurelui sunt Capra și Mistrețul, iar prietenul secret este Câinele. În Feng Shui, reprezentările cu Iepuri atrag energie pozitivă, noi oportunități, sporesc șansele de reușită.   Utilizarea Iepure verde - set 2 bucăți - în feng shui Iepurele este un remediu feng shui special, el reprezintă Floarea Dragostei (animalul de dragoste) pentru zodiile Tigru, Cal, Câine. Pentru a atrage iubire, armonie în relații, a spori șarmul personal, rafinamentul în comunicare, nativii din aceste zodii trebuie să așeze reprezentări cu Iepuri în colțul de Est al dormitorului, livingului, biroului. Indiferent în ce zodie chinezească sunteți, plasați Iepurele verde în casă sau la birou în: - colțul de Est, pentru a atrage sănătate, poftă de viață, putere de muncă, câștiguri rapide. Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

Iepurii verzi Feng Shui sunt confecționați din plastic verde.

Iepurele este al patra zodie din Horoscopul Chinezesc, simbolizează rafinamentul, eleganța, abilitatea de a negocia, creativitatea. Iepurele face parte din grupul zodiilor care guvernează primăvara, elementul său caracteristic este lemnul.

Aliații zodiacali ai Iepurelui sunt Capra și Mistrețul, iar prietenul secret este Câinele.

În Feng Shui, reprezentările cu Iepuri atrag energie pozitivă, noi oportunități, sporesc șansele de reușită.

 

Utilizarea Iepure verde - set 2 bucăți - în feng shui

Iepurele este un remediu feng shui special, el reprezintă Floarea Dragostei (animalul de dragoste) pentru zodiile Tigru, Cal, Câine. Pentru a atrage iubire, armonie în relații, a spori șarmul personal, rafinamentul în comunicare, nativii din aceste zodii trebuie să așeze reprezentări cu Iepuri în colțul de Est al dormitorului, livingului, biroului.

Indiferent în ce zodie chinezească sunteți, plasați Iepurele verde în casă sau la birou în:

- colțul de Est, pentru a atrage sănătate, poftă de viață, putere de muncă, câștiguri rapide.

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

SPECIFICAȚII

Material plastic
Lungime (cm) 6
Înălțime (cm) 3,5
Lățime (cm) 2,6

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.