Elefant auriu Feng Shui, pentru noroc de bogăție, sănătate și longevitate, fertilitate, virilitate

Elefant auriu Feng Shui, pentru noroc de bogăție, sănătate și longevitate, fertilitate, virilitate
EVALUAREA CLIENȚILOR

4,29  14
VOTURI
4,29 14 voturi
Elefantul auriu cu trompa în sus este un remediu Feng Shui pentru noroc de bani și succes în carieră
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: o-f-s-60
SHARE
2500 Lei

DESCRIERE

Elefantul feng shui este confecționat din rășină vopsită în auriu. Elefantul are trompa în sus, simbol al triumfului și stă pe o movilă din monede și pepite, ce reprezintă prosperitatea. În feng shui, elefantul simbolizează înțelepiunea, curajul, forța fizică, rezistența la efort prelungit. Prin rezonanță cu energia elefantului, ne îmbogățim viața cu noroc de bogăție, sănătate și longevitate, fertilitate, virilitate. Utilizarea remediului Elefant auriu în feng shui Plasați acest remediu pentru prosperitate și bogăție în casă sau la birou în: - colțul carierei, Nord, pentru a obține promovare și a avea succes în carieră - colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele - colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate - colțul unde se acumulează energia norocului divin adusă de Steaua zburătoare 6 anuală, pentru a atrage binefăcători care să ne ajute să facem mai mulți bani - colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a asigura succesul pe plan financiar și material. Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a eliminat o cantitate mare de energie negativă.

Elefantul feng shui este confecționat din rășină vopsită în auriu. Elefantul are trompa în sus, simbol al triumfului și stă pe o movilă din monede și pepite, ce reprezintă prosperitatea.

În feng shui, elefantul simbolizează înțelepiunea, curajul, forța fizică, rezistența la efort prelungit. Prin rezonanță cu energia elefantului, ne îmbogățim viața cu noroc de bogăție, sănătate și longevitate, fertilitate, virilitate.

Utilizarea remediului Elefant auriu în feng shui

Plasați acest remediu pentru prosperitate și bogăție în casă sau la birou în:

- colțul carierei, Nord, pentru a obține promovare și a avea succes în carieră

- colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele

- colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate

- colțul unde se acumulează energia norocului divin adusă de Steaua zburătoare 6 anuală, pentru a atrage binefăcători care să ne ajute să facem mai mulți bani

- colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a asigura succesul pe plan financiar și material.

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a eliminat o cantitate mare de energie negativă.

SPECIFICAȚII

Material rășină
Lungime (cm) 7,8
Înălțime (cm) 9,0
Lățime (cm) 4,5

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.