Cufărul abundenței feng shui. Breloc, amuletă cufăr pentru protecția bogăției, cu două pisici norocoase

-9%
Cufărul abundenței feng shui. Breloc, amuletă cufăr pentru protecția bogăției, cu două pisici norocoase
EVALUAREA CLIENȚILOR

4,67  6
VOTURI
4,67 6 voturi
Cufărul abundenței feng shui, un talisman prețios ce atrage norocul de bogăție, amuletă cu reprezentări pentru protecția averii și prosperitate
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: a-r-f-s-160
SHARE
120,00 Lei (-9%)
10920 Lei

DESCRIERE

Cufărul abundenței feng shui este format din 2 părți cu reprezentări pentru protecția averii și prosperitate. Pe o parte a acestui talisman prețios sunt cei 3 gardieni cerești care protejează împotriva "celor 3 Ucideri", iar pe partea din spate, două pisici norocoase flanchează amuleta pentru protecția bogăției. Utilizare remediu feng shui Cufărul abundenței feng shui Purtați Cufărul abundenței Feng Shui ca amuletă asupra dumneavoastră pentru a atrage norocul bogăției, în buzunar, geantă sau portofel.

Cufărul abundenței feng shui este format din 2 părți cu reprezentări pentru protecția averii și prosperitate. Pe o parte a acestui talisman prețios sunt cei 3 gardieni cerești care protejează împotriva "celor 3 Ucideri", iar pe partea din spate, două pisici norocoase flanchează amuleta pentru protecția bogăției.

Utilizare remediu feng shui Cufărul abundenței feng shui

Purtați Cufărul abundenței Feng Shui ca amuletă asupra dumneavoastră pentru a atrage norocul bogăției, în buzunar, geantă sau portofel.

SPECIFICAȚII


Material metal
Lungime (cm) 10
Înălțime (cm)  
Lățime (cm)  

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.