Corabia bogăției pentru belșug, succes și prosperitate în casă și la serviciu

Corabia bogăției pentru belșug, succes și prosperitate în casă și la serviciu
Corabia bogăției este un faimos simbol feng shui, ce semnifică abundența adusă de vânt și ape, atragerea de noi oportunități financiare
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC EPUIZAT
Produsul nu mai face parte din oferta ZODIACOOL.
COD PRODUS: o-f-s-114
Vezi produse similare: Decorațiuni și bijuterii Feng Shui
SHARE
12000 Lei

DESCRIERE

Corabia bogăției este un faimos simbol feng shui, ce semnifică abundența adusă de vânt și ape. Îmbunătățiți norocul de prosperitate cu o navă a bogăției aurie, care navighează în casa sau biroul dumneavoastră. Revenind acasă triumfătoare din diferitele sale cuceriri, aceasta este încărcată cu aur și obiecte de valoare, ca trofee care simbolizează multe victorii. Umpleți și înconjurați nava cu lingouri, pietre semipreţioase (ametist, citrin, agat, cuarţ roz şi altele), diamante, bani reali și alte comori prețioase, pentru a simboliza o navă a bogăției, încărcată cu aur. Utilizare obiect feng shui Corabia bogăției Etalați această navă a prosperității care navighează în casa dumneavoastră, astfel încât sensul de mers al ei să fie spre interiorul casei, din direcția dumneavoastră de succes. Deoarece corabia bogăției este din alamă, ea reprezintă elementul metal și poate fi localizată în sectorul de Nord-Vest sau Vest. Este un remediu Feng Shui eficient pentru cei care vor să-și sporească belșugul, succesul și prosperitatea în casă și să atragă oportunități financiare.

Corabia bogăției este un faimos simbol feng shui, ce semnifică abundența adusă de vânt și ape.

Îmbunătățiți norocul de prosperitate cu o navă a bogăției aurie, care navighează în casa sau biroul dumneavoastră. Revenind acasă triumfătoare din diferitele sale cuceriri, aceasta este încărcată cu aur și obiecte de valoare, ca trofee care simbolizează multe victorii.

Umpleți și înconjurați nava cu lingouri, pietre semipreţioase (ametist, citrin, agat, cuarţ roz şi altele), diamante, bani reali și alte comori prețioase, pentru a simboliza o navă a bogăției, încărcată cu aur.

Utilizare obiect feng shui Corabia bogăției

Etalați această navă a prosperității care navighează în casa dumneavoastră, astfel încât sensul de mers al ei să fie spre interiorul casei, din direcția dumneavoastră de succes.

Deoarece corabia bogăției este din alamă, ea reprezintă elementul metal și poate fi localizată în sectorul de Nord-Vest sau Vest.

Este un remediu Feng Shui eficient pentru cei care vor să-și sporească belșugul, succesul și prosperitatea în casă și să atragă oportunități financiare.

SPECIFICAȚII

Material metal
Lungime (cm) 20
Înălțime (cm) 16,3
Lățime (cm) 6

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 5.00/5

Cel mai recent

[...]

de I.D., la 27.08.2019
Scrie un Review
Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont
  • 5 stele
  • 1
  • 4 stele
  • 0
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.