Copacul dorințelor, copăcei feng shui cu mere, cireșe, căpșuni și inimi sticlă rubinie

Copacul dorințelor, copăcei feng shui cu mere, cireșe, căpșuni și inimi sticlă rubinie
EVALUAREA CLIENȚILOR

4,8  10
VOTURI
4,8 10 voturi
Copacul dorintelor, copăcei feng shui cu mere, cireșe, căpșuni și inimi sticlă rubinie
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: o-f-s-187
SHARE
27900 Lei

DESCRIERE

Copacul dorințelor, copăcei feng shui cu mere, cireșe, căpșuni și inimi sticlă rubinie este un puternic remediu feng shui pentru belșug, armonie în relații și blocarea ostilităților. Cu un design delicat și elegant, copacul împlinirii dorințelor este un excelent amplificator feng shui pentru atragerea energiei pozitive în viață și, de asemeni, un bun remediu pentru dizarmonia din relații. Copacul în feng shui simbolizează creșterea și dezvoltarea, în timp ce frunzele verzi, ce sunt împletite cu culoarea aurie, reprezintă generozitatea. Fructele din copac, mere, cireșe, căpșuni și inimi roșii de cristal înseamnă pace, armonie, abundență, împlinire și fericire. Merele roșii simbolizează pacea și armonia, pentru a depăși energiile ostile. Cireșele în pereche semnifică iubirea și fericirea. Inimile în feng shui convocă norocul veșnic și puternic al romantismului și al dragostei. Energia emisă de copacul dorințelor este menită să ofere un efect calmant asupra oricărei energii agresive care ar putea să se prezinte pe parcursul anului. Utilizarea copacului dorințelor în feng shui: Copacul dorințelor se curăță periodic de praf și se purifică o dată pe lună cu fum de tămâie, mosc. Așezați copacul dorințelor: - în colțul dragostei din dormitor, living, respectiv în Sud-Vest, pentru a atrage relații armonioase, dragoste, căsătorie - pe noptiera de lângă pat, pe partea soțului/iubitului - în colțul de Sud-Vest al biroului, pentru a aduce oportunități de parteneriate reușite, relații cordiale la muncă - în colțul unde se acumulează energia dragostei, adusă de Steaua zburătoare 4 anuală Copacul dorințelor este un cadou ideal pentru cei care doresc să-și mențină și fericirea în cuplu, pentru fericire în mariaj și relație de lungă durată. Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând și se înlocuiește cât mai curând posibil dacă se pătează sau se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

Copacul dorințelor, copăcei feng shui cu mere, cireșe, căpșuni și inimi sticlă rubinie este un puternic remediu feng shui pentru belșug, armonie în relații și blocarea ostilităților.

Cu un design delicat și elegant, copacul împlinirii dorințelor este un excelent amplificator feng shui pentru atragerea energiei pozitive în viață și, de asemeni, un bun remediu pentru dizarmonia din relații.

Copacul în feng shui simbolizează creșterea și dezvoltarea, în timp ce frunzele verzi, ce sunt împletite cu culoarea aurie, reprezintă generozitatea.

Fructele din copac, mere, cireșe, căpșuni și inimi roșii de cristal înseamnă pace, armonie, abundență, împlinire și fericire.

Merele roșii simbolizează pacea și armonia, pentru a depăși energiile ostile.

Cireșele în pereche semnifică iubirea și fericirea.

Inimile în feng shui convocă norocul veșnic și puternic al romantismului și al dragostei.

Energia emisă de copacul dorințelor este menită să ofere un efect calmant asupra oricărei energii agresive care ar putea să se prezinte pe parcursul anului.

Utilizarea copacului dorințelor în feng shui:

Copacul dorințelor se curăță periodic de praf și se purifică o dată pe lună cu fum de tămâie, mosc.

Așezați copacul dorințelor:

- în colțul dragostei din dormitor, living, respectiv în Sud-Vest, pentru a atrage relații armonioase, dragoste, căsătorie

- pe noptiera de lângă pat, pe partea soțului/iubitului

- în colțul de Sud-Vest al biroului, pentru a aduce oportunități de parteneriate reușite, relații cordiale la muncă

- în colțul unde se acumulează energia dragostei, adusă de Steaua zburătoare 4 anuală

Copacul dorințelor este un cadou ideal pentru cei care doresc să-și mențină și fericirea în cuplu, pentru fericire în mariaj și relație de lungă durată.

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând și se înlocuiește cât mai curând posibil dacă se pătează sau se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

SPECIFICAȚII

Material metal
Înălțime (cm) 17
Lățime (cm) 14

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.