Cifra opt Feng Shui - simbol al infinitului, pentru bunăstare și abundență

Cifra opt Feng Shui - simbol al infinitului, pentru bunăstare și abundență
EVALUAREA CLIENȚILOR

5  2
VOTURI
5 2 voturi
Cifra 8 este numărul norocos în perioada 2004-2024, atrage noroc de bunăstare și abundență
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: d-f-s-69
SHARE
13000 Lei

Cifra 8 este confecționată din rășină colorată în galben, conține sclipici auriu. Galbenul este culoarea elementului pământ și reprezintă resursele financiare, materiale, dragostea și sănătatea. Sclipiciul reprezintă elementul metal și atrage energie pozitivă, yang, crește șansele de reușită.

Forma infinitului simbolizează armonia, echilibrul, iubirea, sănătatea, banii, norocul care nu se sfârșesc niciodată. Cifra 8 este cel mai norocos numar în perioada 2004-2024, perioadă care îi poartă numele. Acest lucru se datorează faptului că începând cu anul 2004, steaua zburătoare 8 s-a poziționat în centrul pătratului Loshu și aduce energia pozitivă a bogăției, pentru toate zodiile chinezești.

Este un remediu ideal pentru cei care vor să atragă promovare în carieră, mai mulți bani în afaceri, succes pe toate planurile.

Utilizarea Cifrei 8 în feng shui:

Plasați Cifra 8 în casă sau la birou în:

- colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate,

- colțul studiilor, dezvoltării profesionale, Nord-est, pentru a atrage oportunități, cunoaștere, înțelepciune,

- colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate,

- colțul unde se acumulează energia norocului divin adusă de Steaua zburătoare 6 anuală, pentru a atrage binefăcători, noroc de călătorii.

Cifra 8 – Simbolul infinitului este un remediu Feng Shui eficient pentru cei care vor să-și sporească norocul și succesul financiar din investiții, afaceri, să-și crească averea, să atragă oportunități de dezvoltare pe toate planurile.

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Cifra 8 se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că remediul a luptat împotriva unei cantități mari de energie negativă.

Material plastic
Lungime (cm) -
Înălțime (cm) 22
Lățime (cm) -

Distribuie produsul:

SHARE
articles-by-tag#dragoste, bani, sănătate

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.