Câini Fu Feng Shui, pentru protecția față de dezastre, remediu împotriva enegiei negative

Câini Fu Feng Shui, pentru protecția față de dezastre, remediu împotriva enegiei negative
EVALUAREA CLIENȚILOR

4  5
VOTURI
4 5 voturi
Câinii Fu sunt un remediu eficient de protecție pentru case particulare, sedii de firmă, afaceri
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC EPUIZAT
Produsul nu mai face parte din oferta ZODIACOOL.
COD PRODUS: o-f-s-58
Vezi produse similare: Decorațiuni și bijuterii Feng Shui
SHARE
2800 Lei

DESCRIERE

Câinii Fu sunt două statuete confecționate din rășină vopsită în auriu, culoare ce reprezintă elementul metal și atrage energia norocului divin. Setul de Câini Fu este remediul ideal pentru cei care trec printr-o perioadă tensionată în carieră și doresc să obțină o poziție mai bună. Perechea de Câini Fu simbolizează înțelepciunea și puterea, sunt folosiți ca protectori față de energia negativă. Perechea este formată dintr-un mascul (ține sub picior o minge, simbol al universului, perfecțiunii, autorității) și o femelă (ține sub picior un pui, simbol al fertilității, loialității), astfel ei aduc echilibru între energia feminină și masculină acolo unde sunt expuși. Utilizare Câini Fu în feng shui - pentru protecție, se așază de o parte și de alta în exteriorul ușii principale a casei sau a sediului de firmă, atrag stabilitate și protecție față de dezastre, ghinioane: masculul în partea dreaptă și femela în partea stângă, cum privim dinspre exteriorul spre interiorul spațiului locuibil sau de lucru - colțul unde se acumulează energia celor 3 ucideri (pierderi de bani, pierdererea sănătății și a relațiilor) Perechea de câini Fu este un remediu eficient împotriva enegiei negative. Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a eliminat o cantitate mare de energie negativă.

Câinii Fu sunt două statuete confecționate din rășină vopsită în auriu, culoare ce reprezintă elementul metal și atrage energia norocului divin.

Setul de Câini Fu este remediul ideal pentru cei care trec printr-o perioadă tensionată în carieră și doresc să obțină o poziție mai bună.

Perechea de Câini Fu simbolizează înțelepciunea și puterea, sunt folosiți ca protectori față de energia negativă. Perechea este formată dintr-un mascul (ține sub picior o minge, simbol al universului, perfecțiunii, autorității) și o femelă (ține sub picior un pui, simbol al fertilității, loialității), astfel ei aduc echilibru între energia feminină și masculină acolo unde sunt expuși.

Utilizare Câini Fu în feng shui

- pentru protecție, se așază de o parte și de alta în exteriorul ușii principale a casei sau a sediului de firmă, atrag stabilitate și protecție față de dezastre, ghinioane: masculul în partea dreaptă și femela în partea stângă, cum privim dinspre exteriorul spre interiorul spațiului locuibil sau de lucru

- colțul unde se acumulează energia celor 3 ucideri (pierderi de bani, pierdererea sănătății și a relațiilor)

Perechea de câini Fu este un remediu eficient împotriva enegiei negative.

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a eliminat o cantitate mare de energie negativă.

SPECIFICAȚII

Material rășină
Lungime (cm) 4
Înălțime (cm) 7
Lățime (cm) 10,5

Produsul este format din 2 bucăți (stânga-dreapta)

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.