Buddha vesel auriu pe pepită, pentru a spori energia prosperității Feng Shui

Buddha vesel auriu pe pepită, pentru a spori energia prosperității Feng Shui
Un remediu ideal pentru cei care vor să-și rezolve problemele financiare, să atragă prosperitate
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC 6 ZILE
COD PRODUS: o-f-s-87
SHARE
6000 Lei

DESCRIERE

Buddha vesel auriu este un remediu feng shui confecționat din rășină vopsită în auriu, fiind necesar pentru a spori energia prosperității. Buddha stă pe o pepită, care atrage câștigurile financiare, reușitele pe plan profesional. Buddha vesel este cunoscut și ca Buddha al fericirii, se spune că dacă îi atingem zilnic pântecul său gras (în care ascunde comori), atragem bogăție și noroc. Buddha vesel auriu este un remediu pentru bani, bunăstare, ideal pentru casă, afaceri, sedii de firmă, magazine, restaurante. Utilizarea lui Buddha vesel în feng shui Plasați acest remediu feng shui în casă sau la birou în: - colțul banilor, Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele - colțul carierei, Nord, pentru a obține promovare și a avea succes în carieră - colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate - colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a asigura succesul pe plan financiar și material - colțurile unde se acumulează energia bolilor și a dezastrelor, aduse de Stelele zburătoare 2 și 5 anuale, pentru a ne proteja sănătatea, averea și armonia în relații. Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază pot să difere de la un an la altul. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

Buddha vesel auriu este un remediu feng shui confecționat din rășină vopsită în auriu, fiind necesar pentru a spori energia prosperității.

Buddha stă pe o pepită, care atrage câștigurile financiare, reușitele pe plan profesional.
Buddha vesel este cunoscut și ca Buddha al fericirii, se spune că dacă îi atingem zilnic pântecul său gras (în care ascunde comori), atragem bogăție și noroc.

Buddha vesel auriu este un remediu pentru bani, bunăstare, ideal pentru casă, afaceri, sedii de firmă, magazine, restaurante.

Utilizarea lui Buddha vesel în feng shui

Plasați acest remediu feng shui în casă sau la birou în:

- colțul banilor, Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele

- colțul carierei, Nord, pentru a obține promovare și a avea succes în carieră

- colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate

- colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a asigura succesul pe plan financiar și material

- colțurile unde se acumulează energia bolilor și a dezastrelor, aduse de Stelele zburătoare 2 și 5 anuale, pentru a ne proteja sănătatea, averea și armonia în relații.

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază pot să difere de la un an la altul. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

Recomandări din aceeași categorie

SPECIFICAȚII

Material rășină
Lungime (cm) 19
Înălțime (cm) 14,5
Lățime (cm) 8

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 4.00/5

Cel mai recent

[...]

de I.D., la 27.08.2019
Scrie un Review
Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont
  • 5 stele
  • 0
  • 4 stele
  • 1
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.