Buddha vesel auriu pentru noroc de fertilitate, îndeplinește dorința de a concepe mulți copii

Buddha vesel auriu pentru noroc de fertilitate, îndeplinește dorința de a concepe mulți copii
Buddha cu copii este un dar semnificativ și prestigios pentru persoanele căsătorite sau pentru nou-născuți lor pentru care le doresc fericire și bucurie
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: o-f-s-210
SHARE
6000 Lei

DESCRIERE

Statueta Buddha râzând îndeplinește dorința de a concepe mulți copii, generează noroc de fertilitate pentru cei care îl ating în mod regulat. Această statuie a Buddha este folosită în locuințe pentru a potența energia de speranță, bucurie și fericire. Prezența lui Buddha va elimina tensiunea dintre copiii din familie și stresul în cuplu din cauza eșecului conceperii. În fiecare dimineață, pur și simplu atingeți statuia pentru norocul descendenților! Multe mame din China au susținut că au rămas gravide cu succes, după ce au atins copiii care se înconjoară pe Buddha. Această statuie constituie un dar semnificativ și prestigios pentru persoanele căsătorite sau pentru nou-născuți lor pentru care le doresc fericire și bucurie.

Statueta Buddha râzând îndeplinește dorința de a concepe mulți copii, generează noroc de fertilitate pentru cei care îl ating în mod regulat.

Această statuie a Buddha este folosită în locuințe pentru a potența energia de speranță, bucurie și fericire. Prezența lui Buddha va elimina tensiunea dintre copiii din familie și stresul în cuplu din cauza eșecului conceperii.

În fiecare dimineață, pur și simplu atingeți statuia pentru norocul descendenților! Multe mame din China au susținut că au rămas gravide cu succes, după ce au atins copiii care se înconjoară pe Buddha. Această statuie constituie un dar semnificativ și prestigios pentru persoanele căsătorite sau pentru nou-născuți lor pentru care le doresc fericire și bucurie.

Recomandări din aceeași categorie

SPECIFICAȚII

Material rășină
Lungime (cm) 11
Înălțime (cm) 10
Lățime (cm) 10
Produse promovate

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizitat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 5.00/5

Cel mai recent

[...]

de I.D., la 27.08.2019
Scrie un Review
Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont
  • 5 stele
  • 1
  • 4 stele
  • 0
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.