Breloc cu picătură de apă și dragon, pentru o bună reputație, promovare în carieră, menținerea sănătății și fericire în cuplu

Breloc cu picătură de apă și dragon, pentru o bună reputație, promovare în carieră, menținerea sănătății și fericire în cuplu
EVALUAREA CLIENȚILOR

4,38  13
VOTURI
4,38 13 voturi
Brelocul cu picătura de apă și dragon este un remediu feng shui puternic folosit pentru a atrage prosperitatea
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: a-r-f-s-62
SHARE
10900 Lei

DESCRIERE

Amuleta de protecție este confecționată dintr-un glob de rășină umplut cu apă și un medalion cu dragon pe val de apă. Amuleta de protecție cu picătură de apă și dragon purifică energia apei, care în feng shui este asociată cu banii, fiind un remediu feng shui eficient pentru a crește șansele de reușită pe plan financiar și profesional. Dragonul este cel mai puternic simbol în feng shui, atrage putere, crește șansele de bogăție, prosperitate pentru cel care utilizează acest remediu. Amuleta cu picătură de apă și dragon este ideală pentru cei care vor să urce pe scara socială, să promoveze în carieră, să atragă mai mulți bani. Utilizare Amuleta cu picătura de apă și dragon în feng shui Amuleta se purifică o dată pe lună cu fum de tămâie, mosc sau cu sunetul unui bol cântător. Amuleta poate fi ținută în: - colțul carierei din dormitor, living, respectiv în Nord, pentru a atrage reușite pe plan profesional - colțul de Sud-Est al biroului, pentru a atrage oportunități de bani, a transforma energia negativă în energie pozitivă, a crește șansele de bogăție - colțul unde se acumulează energia pierderilor adusă de Steaua zburătoare 7 anuală, pentru a ne proteja de pierderea sănătății, a banilor, a relației de cuplu - în poșetă, în torpedoul mașinii, pentru a ne proteja de rele, a îndepărta obstacolele și a ne ajuta să câștigăm banii rapid. Amuleta cu picătură de apă și dragon este un cadou ideal pentru cei care doresc să câștige o bună reputație, să promoveze în carieră, să-și mențină sănătatea și fericirea în cuplu.

Amuleta de protecție este confecționată dintr-un glob de rășină umplut cu apă și un medalion cu dragon pe val de apă.

Amuleta de protecție cu picătură de apă și dragon purifică energia apei, care în feng shui este asociată cu banii, fiind un remediu feng shui eficient pentru a crește șansele de reușită pe plan financiar și profesional.

Dragonul este cel mai puternic simbol în feng shui, atrage putere, crește șansele de bogăție, prosperitate pentru cel care utilizează acest remediu.

Amuleta cu picătură de apă și dragon este ideală pentru cei care vor să urce pe scara socială, să promoveze în carieră, să atragă mai mulți bani.

Utilizare Amuleta cu picătura de apă și dragon în feng shui

Amuleta se purifică o dată pe lună cu fum de tămâie, mosc sau cu sunetul unui bol cântător.

Amuleta poate fi ținută în:
- colțul carierei din dormitor, living, respectiv în Nord, pentru a atrage reușite pe plan profesional

- colțul de Sud-Est al biroului, pentru a atrage oportunități de bani, a transforma energia negativă în energie pozitivă, a crește șansele de bogăție

- colțul unde se acumulează energia pierderilor adusă de Steaua zburătoare 7 anuală, pentru a ne proteja de pierderea sănătății, a banilor, a relației de cuplu

- în poșetă, în torpedoul mașinii, pentru a ne proteja de rele, a îndepărta obstacolele și a ne ajuta să câștigăm banii rapid.

Amuleta cu picătură de apă și dragon este un cadou ideal pentru cei care doresc să câștige o bună reputație, să promoveze în carieră, să-și mențină sănătatea și fericirea în cuplu.

SPECIFICAȚII

Material metal
Lungime (cm) 11
Înălțime (cm) -
Lățime (cm) -

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.