Bila de foc, amuleta feng shui împotriva bârfelor și conflictelor între membrii familiei și colegi

Bila de foc, amuleta feng shui împotriva bârfelor și conflictelor între membrii familiei și colegi
EVALUAREA CLIENȚILOR

4,73  11
VOTURI
4,73 11 voturi
Amuletă feng shui împotriva certurlor care vor duce la exces de stres și anxietate în relații, roata de foc feng shui este un remediu puternic
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: a-r-f-s-207
SHARE
2200 Lei

DESCRIERE

Bila sau mingea de foc Ksitagarbha este folosită pentru a șterge influența fluxului de energie al stelei zburătoare de ostilități care aduce certuri, conflicte, litigii și procese. Steaua 3 este principala cauză a numeroaselor probleme sociale, cum ar fi neînțelegerea, bârfa și conflictele interne între membrii familiei și colegi, ceea ce va duce la exces de stres și anxietate în relații. Bila de foc este un simbol al elementului Metal și Foc, combinația perfectă de distrugere a elementului lemn al stelei zburătoare 3.  Utilizarea remediului Bila de foc Ksitagarbha în feng shui Plasați acest remediu feng shui în casă sau la birou în: - colțul unde se acumulează energia certurilor adusă de Steaua zburătoare 3 anuală, pentru a împiedica certurile și conflictele cu cei din jur  - în buzunar, poșetă, în cazul în care sunteți afectați de fluxul de energie negativă al certurilor Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a eliminat o cantitate mare de energie negativă.

Bila sau mingea de foc Ksitagarbha este folosită pentru a șterge influența fluxului de energie al stelei zburătoare de ostilități care aduce certuri, conflicte, litigii și procese. Steaua 3 este principala cauză a numeroaselor probleme sociale, cum ar fi neînțelegerea, bârfa și conflictele interne între membrii familiei și colegi, ceea ce va duce la exces de stres și anxietate în relații.

Bila de foc este un simbol al elementului Metal și Foc, combinația perfectă de distrugere a elementului lemn al stelei zburătoare 3. 

Utilizarea remediului Bila de foc Ksitagarbha în feng shui

Plasați acest remediu feng shui în casă sau la birou în:

- colțul unde se acumulează energia certurilor adusă de Steaua zburătoare 3 anuală, pentru a împiedica certurile și conflictele cu cei din jur 

- în buzunar, poșetă, în cazul în care sunteți afectați de fluxul de energie negativă al certurilor

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a eliminat o cantitate mare de energie negativă.

SPECIFICAȚII


Material metal
Lungime (cm) 8,8
Înălțime (cm) -
Lățime (cm) -

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.