Amuleta magică cu Calul de vânt Lung Ta, remediu feng shui pentru amplificarea puterii interioare, pentru succes

-8%
Amuleta magică cu Calul de vânt Lung Ta, remediu feng shui pentru amplificarea puterii interioare, pentru succes
Remediu excelent pentru atragerea bogăției, prosperității, crește forța vitală, aduce reușite și progres
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: a-r-f-s-75
SHARE
120,00 Lei (-8%)
11040 Lei

DESCRIERE

Amuleta cu calul vântului Lung Ta este confecționată din metal sub formă de medalion. Medalionul de culoare albastră este decorat cu 10 strasuri și este inscripționat cu imaginea calului Lung Ta. Calul de vânt stă pe un val de apă, care amplifică energia elementului apă, considerat elementul bogăției în feng shui. În tradiția tibetană, Lung Ta este calul care aduce prosperitate, putere de muncă, succes. El poartă pe spate un diamant, simbol al perfecțiunii și al împlinirii materiale și un steag al victoriei în 5 culori, coresunzătoare celor 5 elemente naturale, apă, foc, metal, pământ și lemn. Calul este de culoare roșie și reprezintă elementul foc, care amplifică popularitatea și atrage o bună reputație. Pe spatele medalionului este inscripționată mantra lui Lung Ta, ceea ce îi mărește eficiența ca remediu feng shui. Utilizarea amuletei cu calul vântului în feng shui: Plasați amuleta cu calul Lung Ta în: - colțul banilor din dormitor, living, respectiv în Sud-Est, pentru a crește puterea de muncă, a spori bogăția - colțul sănătății, în Est, pentru a aduce optimism, a spori energia vitală - colțul educației, în Nord-Est-ul biroului, dormitorului, pentru a atrage idei creative, înțelepciune - colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală - colțul unde se acumulează energia pierderilor adusă de Steaua zburătoare 7 anuală Amuleta cu calul vântului Lung Ta poate fi purtată și în poșetă sau în torpedoul mașinii, pentru ca șansele de reușită să crească, oriunde v-ați îndrepta. Amuleta magică cu Calul de vânt Lung Ta este un remediu feng shui ideal pentru cei care doresc să-și amplifice puterea interioară, astfel încât să atragă succes pe plan financiar, profesional și în competiții.

Amuleta cu calul vântului Lung Ta este confecționată din metal sub formă de medalion. Medalionul de culoare albastră este decorat cu 10 strasuri și este inscripționat cu imaginea calului Lung Ta. Calul de vânt stă pe un val de apă, care amplifică energia elementului apă, considerat elementul bogăției în feng shui.

În tradiția tibetană, Lung Ta este calul care aduce prosperitate, putere de muncă, succes. El poartă pe spate un diamant, simbol al perfecțiunii și al împlinirii materiale și un steag al victoriei în 5 culori, coresunzătoare celor 5 elemente naturale, apă, foc, metal, pământ și lemn. Calul este de culoare roșie și reprezintă elementul foc, care amplifică popularitatea și atrage o bună reputație. Pe spatele medalionului este inscripționată mantra lui Lung Ta, ceea ce îi mărește eficiența ca remediu feng shui.

Utilizarea amuletei cu calul vântului în feng shui:

Plasați amuleta cu calul Lung Ta în:

- colțul banilor din dormitor, living, respectiv în Sud-Est, pentru a crește puterea de muncă, a spori bogăția

- colțul sănătății, în Est, pentru a aduce optimism, a spori energia vitală

- colțul educației, în Nord-Est-ul biroului, dormitorului, pentru a atrage idei creative, înțelepciune

- colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală

- colțul unde se acumulează energia pierderilor adusă de Steaua zburătoare 7 anuală

Amuleta cu calul vântului Lung Ta poate fi purtată și în poșetă sau în torpedoul mașinii, pentru ca șansele de reușită să crească, oriunde v-ați îndrepta.

Amuleta magică cu Calul de vânt Lung Ta este un remediu feng shui ideal pentru cei care doresc să-și amplifice puterea interioară, astfel încât să atragă succes pe plan financiar, profesional și în competiții.

SPECIFICAȚII

Material metal
Lungime (cm) 11
Înălțime (cm) -
Lățime (cm) -

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 5.00/5

Cel mai recent

[...]

de I.D., la 27.08.2019
Scrie un Review
Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont
  • 5 stele
  • 1
  • 4 stele
  • 0
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.