Amuletă feng shui cu porc/mistreț, pentru bunăstare

Amuletă feng shui cu porc/mistreț, pentru bunăstare
EVALUAREA CLIENȚILOR

5  2
VOTURI
5 2 voturi
Amuletă feng shui cu porc/mistreț este simbol al fertilității, abundenței, onestității și a oamenilor de încredere pe care te poti baza.
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC 6 ZILE
COD PRODUS: d-f-s-129
SHARE
600 Lei

Amuleta feng shui cu zodiac porc/mistreț este confecționată din rășină vopsită în auriu. Amuleta este prevăzută cu șnur roșu, nod mistic și 8 monede chinezești.

Porcul sau mistrețul, al doisprezecelea simbol în zodiacul chinezesc, este simbol al fertilității, abundenței, onestității și a oamenilor de încredere pe care te poti baza.

Nodul mistic este format din mai multe simboluri ale infinitului, împletite unele cu altele. În feng shui nodul mistic simbolizează noroc cu carul, iubirea și mariajul fericit, sănătatea și longevitatea, reputația bună, bogăția și reușita pe toate planurile. Culoarea roșie reprezintă elementul foc și atrage energie pozitivă, yang, aducătoare de viață și putere de acțiune.

Monedele chinezești atrag prosperitate. Ele reprezintă elementele metal (forma rotundă a monedei) și pământ (forma pătrată din mijlocul monedei). Monedele chinezești sunt goale la mijloc, astfel energia Qi circulă liber între cer și pământ, iar oamenii beneficiază de ajutor divin în toate acțiunile pe care le întreprind.
 

Numărul 8 este cifra norocoasă a perioadei 8 (între anii 2004-2024), potențează energia bogăției, atrage prosperitatea.

Utilizarea amuletei cu porc în feng shui:

Prin ampasarea acestui remediu feng shui pe birou la locul de muncă sau acasă, întreaga familie este binecuvantată cu toate caracteristicile lui.

Pentru cei născuți sub semnul porcului/mistrețului, aceste efecte vor fi intensificate.

Material rășină+metal+textil
Lungime (cm) 14
Înălțime (cm) -
Lățime (cm) -

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.