Amuleta cu 10 silabe HUM și roata dharmei, pentru armonie interioară, atrage reușite pe toate planurile

Amuleta cu 10 silabe HUM și roata dharmei, pentru armonie interioară, atrage reușite pe toate planurile
Amulete feng shui care transformă ghinionul in noroc, asigură protecție față de magia neagră, atrage reușite
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC 6 ZILE
COD PRODUS: a-r-f-s-97
SHARE
9000 Lei

DESCRIERE

Amuleta cu 10 silabe HUM și roata dharmei este confecționată din metal, are 10 raze pe care este inscripționată silaba Hum, conține 10 strasuri strălucitoare. Dharma, în limba sanscrită înseamnă scopul vieții, din dharma izvorăsc armonia interioară și satisfacția durabilă. Roata dharmei mai este cunoscută ca roata norocului și este unul dintre cele 8 simboluri tibetane norocoase. Silaba HUM este o mantră tibetană ce asigură protecția, transformă obstacolele în oportunități, purifică aura, îndepărtează spiritele rele. Deoarece are 10 raze (simbolizează divinitatea), această amuletă feng shui blochează energia negativă, indiferent din ce direcție ar veni (8 direcții cardinale pe orizontală, o direcție de sus și una de jos). Utilizarea amuletei cu 10 silabe HUM și roata dharmei în feng shui - se poartă în poșetă sau în torpedoul mașinii, pentru a ne proteja de rele oriunde ne-am afla (mașină, avion, excursii în natură) - se așază în colțul unde vine energia victoriilor - în colțul unde vine energia furturilor, pentru a bloca violența și infidelitatea - în colțul unde vine energia certurilor, pentru a respinge bârfele, certurile, litigiile, a proteja față de magia neagră Această amuletă este de ajutor elevilor, studenților, oamenilor de afaceri, celor din politică, celor din sectorul juridic, celor care lucrează în echipă. Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

Amuleta cu 10 silabe HUM și roata dharmei este confecționată din metal, are 10 raze pe care este inscripționată silaba Hum, conține 10 strasuri strălucitoare.

Dharma, în limba sanscrită înseamnă scopul vieții, din dharma izvorăsc armonia interioară și satisfacția durabilă. Roata dharmei mai este cunoscută ca roata norocului și este unul dintre cele 8 simboluri tibetane norocoase.

Silaba HUM este o mantră tibetană ce asigură protecția, transformă obstacolele în oportunități, purifică aura, îndepărtează spiritele rele.

Deoarece are 10 raze (simbolizează divinitatea), această amuletă feng shui blochează energia negativă, indiferent din ce direcție ar veni (8 direcții cardinale pe orizontală, o direcție de sus și una de jos).

Utilizarea amuletei cu 10 silabe HUM și roata dharmei în feng shui

- se poartă în poșetă sau în torpedoul mașinii, pentru a ne proteja de rele oriunde ne-am afla (mașină, avion, excursii în natură)

- se așază în colțul unde vine energia victoriilor

- în colțul unde vine energia furturilor, pentru a bloca violența și infidelitatea

- în colțul unde vine energia certurilor, pentru a respinge bârfele, certurile, litigiile, a proteja față de magia neagră

Această amuletă este de ajutor elevilor, studenților, oamenilor de afaceri, celor din politică, celor din sectorul juridic, celor care lucrează în echipă.

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, cu mențiunea că locurile în care se așază diferă în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energia negativă.

SPECIFICAȚII

Material metal
Lungime (cm)

11,5

 

Înălțime (cm) -
Lățime (cm) -

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE
Alți clienți au vizualizat și
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
107 VOTURI
20350 leiRating 4.00/5

Cel mai recent

[...]

de I.D., la 27.08.2019
Scrie un Review
Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont
  • 5 stele
  • 0
  • 4 stele
  • 1
  • 3 stele
  • 0
  • 2 stele
  • 0
  • 1 stea
  • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.