FENG SHUI

Feng Shui este un ansamblu de principii de geomanție, care afirmă că formele și mediul ambiant pot influența energiile înconjurătoare. Scopul este realizarea armoniei locurilor în care oamenii trăiesc.

Bazându-se pe teoria celor 5 elemente (pământ, metal, apă, lemn, foc) și pe principiile yin și yang expertul feng-shui încearcă să reechilibreze forțele care se manifestă local pentru a ameliora, sănătatea, prosperitatea și comportamentul persoanelor.

Cele patru centre de interes majore din feng shui sunt: bogăția, fericirea, longevitatea și copii sănătoși.

Instrumente de Calcul Feng Shui:


Feng Shui pentru Dormitor:

Un dormitor cu un bun feng shui aduce o relație fericită, fără certuri, împliniri și realizarea planurilor partenerilor. Pentru dormitorul Feng Shui există reguli de amplasare a mobilei și direcții favorabile pe care trebuie așezat patul la perete, astfel încât fiecare partener să poată beneficia pe durata somnului de energii pozitive pentru sănătate, iubire, fertilitate, bogăție și progres.

Află cum să ai un Feng Shui bun în dormitor:

Feng Shui Dormitor

Feng Shui pentru Dragoste:

Dragostea este o aspirație importantă în feng shui. Dacă ești singur sau ești nefericit într-o relație, partenerul te înșală sau nu te iubește, nu poți face copii, atunci atrage iubirea, înțelegerea și împlinirea, folosind direcția de dragoste.

Primul calculator Feng Shui din România care cuprinde direcția de dragoste, de fertilitate, pentru o persoană.

Feng Shui Dragoste

Feng Shui pentru Bani:

În feng shui, succesul este cel mai ușor de îndeplinit. Dacă nu ai bani sau dacă îi pierzi, nu-ți găsești un loc de muncă, nu ți se realizează proiectele sau nu ai clienți, atunci atrage bogăția folosind direcția de succes.

Primul calculator Feng Shui din România pentru direcția de succes și noroc de bani.

Feng Shui Bani

Un horoscop autentic îți crește șansele de reușită

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!