Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Previziuni 2021 horoscop

Ce ne mai asteapta in anul 2021, dupa un an atat de incercat. Afli care sunt previziunile 2021 de la astrologul nostru

Cum ne-a pregătit anul 2020 pentru anul 2021?

Depășim anul 2020 cu speranța că 2021 va fi un an mai bun, Astrologul zodiacool.ro are aceleași speranțe!

Nu este de neglijat un an în care întreaga planetă a fost supusă unor reguli extrem de severe, cu spaima unei boli de care, cei în măsură să ne dea un sfat, nu știu mai nimic.

Încă din octombrie 2019 am previzionat schimbări foarte mari cu impact major asupra populației, restricționările și tensiunile populației, în horoscopul anului 2020. Deci un an destul de greu dar din punct de vedere al evoluției la care ne-a obligat, extrem de interesant încă de la început.

Totuși, în anul 2020 s-au înregistrat progrese uimitoare. Pe lângă rămânerile în urmă datorate pandemiei, progresele au adus un beneficiu mult mai important și disconfortul este perceput diminuat.

Unde am progresat

Mulți dintre profesori și elevi au fost obligați să se familiarizeze cu cursurile on-line. Mulți dintre aceștia cu un an în urmă nici nu concepeau așa ceva. Trebuie să recunoaștem că nu toți manipulau acele instrumente care să le faciliteze acest gen de cursuri.

Mulți dintre noi au fost nevoiți să-și rezolve anumite probleme on-line, să participe la teleconferințe, să lucreze de acasă, să ia legătura cu autoritățile pentru fel de fel de nevoi.

Toate acestea au reprezentat provocări cu care a trebuit să ținem pasul. Și ne-am apropiat de casă! Ne-am apropiat, culmea, onștientizând cât de mult ne îndepărtasem.

Profesia devenise centrul vieții majorității oamenilor iar anul 2020 ne-a arătat că baza este foarte importantă, și aceasta o constituie familia și căminul. Că ceea ce am primit de acasă și felul în care ne construim propriul nostru cuib este extrem de impotant, inclusiv pentru mersul înainte într-o realizare profesională adevărată, susținută, bazată, solidă.

Cei doi puternici

Anul 2020 ne-a mai arătat ceva extraordinar: că vrem nu vrem, mergem înainte. Dar bazat! Acest ”bazat” a reprezentat un fel de laitmotiv al întregului an. Jupiter și Saturn, cei doi puternici, conducătorii, au fost în cea mai mare parte a anului 2020 în Capricorn.

Dar chiar înainte de a păși în anul 2021, fac făcut saltul în Vărsător, Saturn în data de 18 decembrie și Jupiter în data de 19 decembrie 2020. Împreună!!! Jupiter se întâlnește cu Saturn la orb perfect în 21 decembrie 2020 la ora 20:00.

Astrologul zodiacool.ro știe că întotdeauna când Jupiter și Saturn se întâlnesc, se întâmplă ceva. Începe aventura! Începe căutarea!

Să fie aceste întâlniri care au loc odată la 20 de ani, un fel de portaluri prin care trebuie să trecem de la o etapă la alta? Să fie oare o uși deschise fiecăruia în parte și tuturor împreună către înnoire?

Trebuie să ne depășim fiecare condiția prezentă. Avem curajul să o facem? Anul 2020 ne-a arătat că avem sau nu curaj, uneori viața ne obligă să facem pasul.

Speculând ce-i drept, pot să presupun, (presupun doar!!!) că trecerea către era Vărsătorului poate fi acest pas al celor doua planete împreună în zodia Vărsător.

Bineînțeles, trecerea de la o eră la alta nu se face într-o oră, nici într-o zi și nici într-o lună de zile. Dar un ceva trebuie să existe care să indice, măcar așa matematic, trecerea.

Fiecare dintre noi avem lucruri, poate chiar lucruri mărunte, neînsemnate la prima vedere, care ne-au schimbat viața.

Am amintit toate acestea ca să fac legătura cu anul 2021. Pentru că, nu-i așa, am spus că amplitudinea transformărilor ce au avut loc se întinde pe mai mulți ani.

Ce spune Gromovnicul din bătrâni despre anul 2021

Anul 2021 se află sub influența lui Saturn benenefic pentru aceia dintre oameni care sunt pragmatici și măsurați în toate, fâcând să fie un an bun pentru aceia care și-au văzut de treabă în general.

Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”.

Întâmplare? Coincidență?

Ceea ce se realizează în acest an 2021 este pentru multă vreme și de aceea Gromovnicul, în înțelepciunea lui, sfătuiește oamenii să se apuce de învățătură, că acum se sedimentează.

Sfătuiește de asemenea oamenii să schimbe vechile obiceiuri, acelea care nu le mai sunt de folos pentru ca cele noi să se instaleazăe atât de solid încât să nu riscăm să revenim la ce a fost odată.

Extraordinară întâlnire între vibrații specifice planetelor Jupiter, Saturn și Pluton, principalii actori ai lui 2020 și deopotrivă au lui 2021!

Cine este avantajat în 2021

Oamenii muncitori, aceia care au treburile realizate la zi, punctual și corect, aceia au de câștigat în acest an deoarece Saturn materializează.

În anul 2021 ni se pune în față exact ceea ce am făcut și ce nu am făcut, anul este ca un fel de bilanț. Saturn aduce rău în primul rând oamenilor flegmatici și fricoși.

Astrologul zodiacool.ro este de părere că anul 2021 avantajează zodiile de pământ, respectiv Taur, Fecioară și Capricprn. Vibrația saturniană face ca lucrurile să fie foarte concrete, să fie la îndemâna celor care au știință dar și îndemânarea de a face ceva susținut și solid.

Un avantaj pot să înregistreze nativii Vărsător, având ca și guvernator pe Saturn. Nativii Vărsător care au muncit susținut, care au avut un program încărcat și îndeplinit cu responsabilitate, nu doar așa ca să bifeze niște puncte pe orar, aceia dintre nativi au realizări exact pe domeniile pe care le-au muncit și pe care parcă le-au pregătit ca să dea rod.

Și mai sunt avantajete zodiile de apă pentru că pamântul le ține emoțiile într-o matcă de înțelegere logică și logica ajută la conștientizarea unor emoții și poate, sperăm.

Dar Saturn este o planetă cinstită, căreia în mod special îi place corectitudinea și nu va oferi avantaje uneia sau alteia dintre categoriile de nativi ci va face ordine și îi va da fiecăruia după merit.

Ce spune horoscopul lui 2021

Momentul „0” 1 ianuarie 2021, ora 0:00, momentul „La mulți ani 2021!!!”

Amplitudinea transformărilor către care ne propulsează noi și noi experiențe devine mult mai evidentă în anul 2021. Avem în momentul „zero” al anului 2021 un Nod Nord în domeniul progresului și al evoluției.

Anul 2020 am avut un Nod Nord în domeniul conducerii și al responsabililor noștri. Toți facem pași importanți către evoluție.

Saturn și Jupiter, locomotivele horoscopului, sunt în Vărsător, nu numai în momentul „0” ci tot anul!

Vărsătorul reprezintă, după astrologul zodiacool.ro, spațiul aflat între două dimensiuni: cea văzută peste care senior este Saturn și cea nevăzută unde Uranus este cel care dă semnalele.

Guvernat fiind de Saturn, planeta care stăpânește materia și de Uranus, cea care stăpânește gândirea și manifestarea rebelă.

Ne-am jucat prea mult?... sau prea puțin?

Intrăm în anul 2021 cu un Venus în conjuncție cu Nodul Sud. Avem niște frustrări legate de inputul planetei în viața noastră: Venus indică la momentul „0” că suntem datori acestei ei, că i-am manifestat vibrațiile cumva disproporționat.

Fie am făcut abuz de plăceri fie ne-am lipsit de ele în mod exagerat. Să nu ne gândim numai la relația erotică. Pentru aceea este responsabil și Eros (Cupidon).

Venus este responsabilă inclusiv de tot ce ne place pe lumea aceasta: un spectacol, o muzică, o mâncare bună, o haină frumoasă, un parfum, dacă ne place de noi înșine și cum înțelegem să ne înfrumusețăm, fizic, mental, sufletește.

Și bineînțeles, dacă ne place cineva și ne îngăduim alunecarea în brațele lui/ei.

În conjuncție cu Nodul Sud care înseamnă cumva că „de unde venim” în 2021,  karma cu care ne-am încărcat, poate fi reglată în anul 2021. Aceasta influențează mai mult sau mai puțin conjuncturile cu care ne vom întâlni în acest an.

Vibrațiile venusiene pot fi alterate tot anul 2021 sau dimpotrivă, pot fi conștientizate nevoile și arsă o parte a karmei acumulată. Multe plăceri ne-au fost refuzate în 2020 și acum suntem tentați să ne înfruptăm peste măsură.

Depinde de fiecare dintre noi să ne gospodărim vibrațiile venusiene astfel încât să mai ardem din karma cu care am venit sau măcar să nu mai adunăm alta negativă.

Cenzură? Mai e posibil așa ceva?

Dacă ținem cont că Venus se află la 1 ianuarie, ora zero, în domeniul comunicării și al mișcării, aceasta poate însemna o anumită reținere la tot ce înseamnă media, acele programe de așa zis divertisment, de o calitate îndoielnică, care zic ei, prind la public, fac audiență.

Astrologul zodiacool.ro se îndoiește sincer că marea majoritate a publicului agrează acestea stupidități în locul unor emisiuni cu adevărat interesante. E nevoie, ce-i drept, de talent și de efort, ca să poți face emisiuni distractive și interesant e deopotrivă.

Ei bine, sunt mari șanse să asistăm la o ridicare a calității a tot ce înseamnă media. Obligat, forțat, dar se face! Se vor lua măsuri severe pentru acestea.

Astrologul zodiacool.ro este de părere că și platformele de socializare vor fi sancționate pentru știri false, reclame false, pornografie. În acest caz informația poate veni mai greu sau ne poate crea discomfort. Emisiunile TV vor avea un soi de cenzură dar, sperăm, pe criterii de moralitate și de armonie.

Ispitele lui 2021

Luna Neagră în Taur ne atenționează că în domeniul material, al valorilor, avem o problemă. Din fericire problema respectivă nu este una gravă, nici măcar adevărată pe de-a-ntregul! Dar nici iluzorie cu desăvârșire nu este. Este ceva ce ține de noi.

Mergem pe o muche de cuțit, avem de menținut un echilibru între ispita lăcomiei și austeritatea exagerată. Între a ne pierde plăcere și a ne interzice orice răsfăț.

Luna Neagră parcurge zodia Taur până în jurul lui 1 august 2021 când trece în zodia Gemeni.

Probleme teritoriale în 2021

Și acum să vorbim puțin de acele nu mai puțin de cinci planete aflate într-un domeniu care ține de locație și de activități specifice locului.

Decidenții ar putea fi influențați emoțional în deciziile lor dar își calcă pe inimă și încearcă să ia decizii care să îi pună și pe ei în valoare și care să asigure și un scut de protecție pentru aceia care fac parte din „regatul” lor, cu riscul ca unele să fie mai puțin comode.

Începutul anului 2021 pune o problemă destul de accentuat de teritoriu.

Și de ceea ce pământul, locația, pot oferi: resurse naturale, agricultură, păduri, valorile imobiliare, căminul fiecăruia dintre noi dacă ne raportăm la problemele personale sau familiale. Aceaste valori pot constitui baza.

Avem bază solidă acasă dar trebuie să folosim o parte din această energie uriașă, să o orientăm către afirmarea în plan social, către responsabilizarea față de cei mulți.

Avem obligația de a ne asuma responsabilități în cadrul cetății. La nivelul țării noastre, există resurse ale pământului care pot constitui baza unei afirmări în plan internațional cu autoritatea unei puteri certe, a unei entități care are ceva de spus lumii largi.

Avem această șansă!

Pe parcusul anului 2021...

Începutul anului este centrat pe locație. Pământul din care ne tragem ne acaparează cele mai multe energii. Casa în care locuim este cea care are locul întâi în preocupările noastre. Părinții, rădăcinile, parte ne țin legați de glie.

Și acest aspect cere din partea noastră in strop de voință. Dacă locul ne cheamă, dacă cuibul este călduț și primitor, aceasta înseamnă energie.

Înseamnă că ne simțim ocrotiți și că avem posibilitatea să orientăm o parte din această energie către treburile cetății. În opinia astrologului zodiacool.ro, există ceva care ne-ar putea devia de la adevăratele probleme. Dar acest ceva se poate contracara cu o atitudine și cu decizii corecte.

Tensiuni, preocupări, situații conflictuale

La nivelul întregii planete, ne putem aștepta la probleme diplomatice care ocupă sfârșitul lunii ianuarie 2021 și mare parte a lunii februarie.

Aceia dintre noi care sunt implicați în relații diplomatice ar face bine își facă temele la timp. Dar în subiectele pe care le pregătesc, este esențial să se introducă paragrafe legate de acțiunile umanitare care pot aduce mari beneficii în orice negociere, de partea celui care abordează cu responsabilitate problemele umanitare.

Lunile februarie și martie 2021 aduc în discuție probleme ale copiilor. Anul 2020 a afectat procesul de învățământ.

Copiii au fost afectați de toate măsurile care s-au luat și este foarte posibil ca în această perioadă să se pună problema foarte serios pentru o evaluare a impactului 2020 și a posibilităților de remediere sau de diminuare a consecințelor. Este recomandată reluarea activităților de grup.

Anul 2021 poate aduce în atenția decidenților problema cenzurii în media și în rețelele de socializare de pe internet. Cenzura se referă în special la sexualitate.

Sunt programe TV care se presupune că au depășit o anumită limită a decenței, publicații, reviste. Toate intră în vizorul legiuitorilor. Și pentru aceasta ne putem aștepta la manifestații de stradă, pro sau contra, prin luna martie.

Indrăgostiții anului 2021

Este momentul să ne ocupăm puțin de îndrăgostiți anului 2021 și să le arătăm că în jurul lui 26 martie avem o frumoasă conjuncție Soare-Venus în Berbec care deschide inimile și dorințele și energiile creatoare, și armonia, și așa mai departe...

Să înceapă nunțile! A, este post! ... dar pot să înceapă demersurile, cererile în căsătorie, inelele, inimioarele pe invitații! Mijlocul lui aprilie 2021 însă poate strica totul sau dimpotrivă, poate să însemne cupluri care se rup de casa părintească și îndrăznesc să ia viața pe cont propriu.

Din păcate perioada mai poate însemna și ruperea unor căsnicii. Partea bună, și astrologul zodiacool.ro nu zice doar așa să vă liniștească, este că tot răul este înspre bine. Se vor desface acele cupluri care trebuie să se desfacă.

Sfârșitul lui martie 2021 poate să însemne și perfectarea unor negocieri care au început în februarie, pentru care negociatorii și diplomații au pierdut nopți și pentru care rezultatele, bune, se văd acum.

Capricioasele luni mai si iunie 2021

Cea mai dificilă lună poate fi luna mai 2021. Ne putem aștepta la inundații sau alte calamități naturale. Foarte posibil ca discuții referitoare la taxe și impozite sau le pensii să se reia după ceva vreme în care acest subiect nu a mai fost abordat.

Financiar nu sunt însă premise rele. Pentru că activitățile care sunt legate de pământ pot să se dovedească că au fost profitabile. 

Pe 23 mai intră Saturn în mișcare retrogradă și aduce din nou frâne. Avem de evaluat ce am făcut din toamna lui 2020 și până acum, ce am omis, unde ne-am grăbit sau dimpotrivă, unde am încetinit preatare ritmul și ce avem de recuperat.

Este un moment în care ni se prezintă pe tavă ce am realizat, care ne este profitul real, net.

20 iunie, Jupiter intră și el în mișcare retrogradă. Astrologul zodiacool.ro este de părere că lunile iunie-octombrie 2021 nu sunt propice relațiilor diplomatice. Sau sunt bune pentru acele discuții care au fost pregătite din timp.

Și mai sunt benefice discuțiile de analiză a ceea ce s-a petrecut mai puțin plăcut în trecut și dacă există disponibilitate pentru a se repara ceva.

Dar să se țină cont că în relațiile diplomatice s-a depus o muncă în primele trei luni ale anului și a cărei rezultate, în perioada iunie-octombrie, fie că sunt puse la îndoială fie ținute în loc din diferite motive.

Agitație, blocaje, nemulțumiri

Să nu uităm că perioada menționată se suprapune peste vacanța elevilor. Este și o perioadă în care se evaluează situația copiilor, cum au depășit ei un an școlar complicat, ce s-a făcut, cum ar fi trebuie să se facă și așa mai departe.

Din păcate rezultatele nu sunt foarte bune dar nici pregătirile pentru noul an școlar nu merg strălucit. Decidenții în domeniu suferă blocaje.

Nu este numai o problemă a învățământului, numeroase subiecte care privesc copiii sunt acum luate în discuție și analizate din urmă.

Jupiter își reia mersul direct abia în luna octombrie când se definitivează modul în care învățământul merge mai departe.

Luna octombrie 2021 este dificilă în general, perioadă foarte tensionată și din tot felul de motive, populația este destul de nemulțumită.

Astrologul zodiacool.ro presupune că nemulțumirile sunt în cea mai mare parte rezultatul unei proaste comunicări în general.

Fie facilitățile de comunicare, pornind de la rețeaua de transporturi și teminând cu rețeaua de net nu fac față cerințelor sau au reale probleme, fie media stârnește un scandal imens fie în această perioadă au loc foarte multe accidente.

Luna noiembrie 2021 este caracterizată de comunicare. Dintr-un noian de informații, se pot aborda subiecte comune pentru noi și pentru partenerii noștri. Și când spunem într-un horoscop general partenerii noștri, atunci să se înțeleagă că ne referim la partenerii de viață și la partenerii de afaceri: asociați, beneficiari, furnizori etc.

Recompensele anului 2021

La începutul lui decembrie 2021, avem semnale că masele de oameni primesc niște recompense banești.

Anul 2021 este foarte bun pentru aceia care au muncit cu seriozitate, care și-au luat toate responsabilitățile în serios și aceștia au toate șansele să fie răsplătiți.

Dacă ne referim la sănătate, această lună poate aduce o mare realizare. Către sfârșitul anului 2021 oamenii se retrag către casă. Revin în atenție problemele care țin de locație.

Citește și previziunile din horoscopul chinezesc Anul Bivolului 2021.

Dar pe fiecare dintre noi îl găsește anul 2022 într-o căutare a familiei, a cuibului, oamenii simt nevoia căldură și mai ales să se simtă protejați pentru că așa își încarcă bateriile pentru un nou an, cu bucurii și cu sănătate.

O parte din această uriașă energie pe care o avem de acasă este bine să o orientăm către problemele profesionale, asta bineînțeles după sărbători, după odihna binemeritată.

„La mulți ani 2022!!!”

Îi mulțumim doamnei astrolog zodiacool.ro pentru acest horoscop! Anul trecut ne-a avertizat despre restricționări, probleme majore la nivel de țări. Previziunile anului 2021 conțin multe, multe detalii la care trebuie să fim atenți și vom reflecta cu toții pentru a lua cele mai bune decizii.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.