Personalitate- anul Șobolanului de metal

Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca fiecare din cele 5 elemente să reprezinte în anul 2020 diferiți factori.

Factorul BANI, va fi reprezentat de elementul METAL. Cum acest element este bine aspectat în harta natală a anului 2020 și în plus, apare în tulpina cerească a stâlpului AN, peste zodia ȘOBOLAN, se pare că banii vor fi la vedere, adică oportunitățile de a face bani vor fi multiple. Totul este să fim pe fază, să transformăm informațiile pe care le deținem, experiența din trecut în bani.

Culorile ce reprezintă elementul metal sunt alb, auriu, argintiu, gri. Prin urmare, dacă dorim să sporim rezonanța cu energia bogăției, ceea ce avem de făcut este să purtăm des haine, lenjerie intimă sau accesorii de culorile metalului.

Factorul CREATIVITATE, va fi reprezentat de elementul PĂMÂNT. Acesta este un element care are o energie densă, ideile pe care le vom avea în acest an vor veni mai greu, dar vor fi bazate pe experiență. Va fi suficientă și o singură idee pentru a reuși să atragem câștiguri mai mari. Totul este să nu ne facem griji și să încercăm să luăm decizii în timp util, pentru a nu pierde anumite oportunități.

Acest element este foarte bine aspectat în harta natală, cei patru stâlpi ai destinului pentru anul 2020, însă pentru a avea rezulatate mai bune, ar fi bine să ținem acasă și la birou cristale sau să ne îmbrăcăm mai des în culorile pământului: ocru, cărămiziu, crem.

Factorul REPUTAȚIE, va fi reprezentat de elementul APĂ. Apa este elementul care ne va face în acest an să sporim șansele de a urca pe scara socială, ne va îmbunătăți autoritatea. Dacă ne dorim acest lucru, ar fi bine să purtăm cât mai des culorile care țin de acest element: albastru, negru, bleumarin.

Factorul RESURSE, va fi reprezentat de elementul LEMN. Elementul lemn este legat de sănătatea ficatului, prin urmare, pentru a reuși să ne menținem sănătatea la un nivel bun, va fi necesar să facem sport (jogging sau plimbări în natură). În acest fel vom elimina surplusul de energie negativă și substanțele toxice din ficat. La nivel emoțional, va fi important să scăpăm de furie, invidie și de tendințele agresive, pentru a elimina riscul de a provoca dezechilibre la nivelul corpului fizic.

Factorul PRIETENI, va fi reprezentat de elementul FOC în anul 2020. Ne putem aștepta ca unele prietenii să se termine în mod fulgerător, deoarece vom reuși cu greu să fim toleranți cu cei din anturaj. Acest lucru nu este neaparat rău, poate aduce o revigorare a listei de prieteni. Vom atrage ulterior alte persoane, potrivite cu noua noastră frecvență de vibrație.

În continuare afli Horoscop chinezesc 2020, previziuni pe domenii:

Horoscopul chinezesc 2020: CARIERĂ

Horoscop chinezesc 2020: DRAGOSTE

Horoscop chinezesc 2020: BANI

Horoscop chinezesc 2020: Anul Șobolanului

Horoscop chinezesc 2020 pe ZODII

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.