PERSONALITATE - anul Mistrețului de pământ

În anul Mistrețului de pământ 2019, stăpânul zilei este Apa Yang, cel mai puternic element din toate câte există și care este susținut de aspectul dublu

Prieten secret, Mistreț-Tigru, care generează tot element Apă. Acest element ne va influența personalitatea în anul Mistrețului de pământ. La o aspectare armonică, elementul Apă ne amplifică realismul, curajul de a reuși, ne va face mai adaptabili la schimbările pe plan politic, economic și social, potențează inteligența, spiritul aventurier și dorința de acțiune. De asemenea, acest element ne poate face să devenim mai sociabili și mai meticuloși.

Pe de altă parte, la o aspectare dizarmonică elementul Apă ne poate face să devenim excesiv de competitivi, lipsiți de focalizare, egoiști, ușor de influențat, cu toane, pesimiști și preocupați excesiv de imaginea publică.

Stăpânul zilei de pe data de 4 februarie, Apa yin are o energie puternică, iar elementele favorabile în anul 2019 sunt:

Elementul Foc - element care reprezintă în 2019 norocul de bani, atrage oportunități în afaceri și ne poate ajuta să ne sporim veniturile. Prin urmare, dacă ne dorim mai mulți bani, ar fi bine să purtăm cât mai des haine, lenjerie intimă sau accesorii de culoare roșie, pentru a spori rezonanța cu energia bogăție. Nu este exclus ca în anul 2019 să vedem că tendințele caselor de modă iau în calcul această culoare.

Elementul Lemn - element care ne ajută să ne menținem o reputație bună, să reușim la negocieri, să avem un dialog cordial, să fim creativi. Acesta este bine aspectat în harta celor patru stâlpi ai destinului pentru anul 2019, însă pentru a avea rezultate mai bune, ar fi bine să ținem la birou câte o plantă verde sau să ne îmbrăcăm mai des în culorile lemnului: verde și maron.

Elementul Pământ - element care ne ajută în acest an să sporim șansele de a urca pe scara socială și ne întărește autoritatea. Dacă ne dorim acest lucru, ar fi bine să purtăm cât mai des culorile care țin de acest element: portocaliu pal și galben pai, ocru sau cărămiziu.

Elementele nefavorabile în anul 2019 sunt:

Elementul Apa care poate să crească riscul de a atrage pierderi financiare, competiții neloiale, manipulare, dar și probleme de sănătate (consum nervos, boli psihice).

Elementul Metal care amplifică riscul de boli (depresie, anxietate), scăderea puterii de concentrare și capacității de a lua decizii, teama de eșec.

În continuare afli Horoscop chinezesc 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.