Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Horoscop Romania 2020

Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an stăpânit de Lună.

„Capul tuturor apelor și isvoarelor, râurilor, face rânduială la creieri și la toată partea cea stângă: la ochiul stâng, la stomac, la minte”, zice Gromovnicul din bătrâni pentru anul 2020.

Foarte interesant acest horoscop și dacă este să ne luăm după el, anul avantajează zodiile de apă, făcându-le și mai sensibile, mai intuitive.

Pentru început vom prezenta horoscopul anului 2020, cu ce se întâmplă în general, și apoi horoscopul pentru zodii.

Previziuni pentru anul 2020

Astrologul ZODIACOOL recomandă mai puțină informație, mai puține întrebări și mai multă preocupare pentru prelucrarea celor știute la acest moment, pentru ca anul 2020 să fie un an benefic.

Best seller

Acum, din punctul de vedere al astrologului ZODIACOOL, anul 2020 poate fi un an al reconcilierilor morale și spirituale, dar este un an în care numai tendința către progres și dorința de evoluție poate ajuta lumea, în general, să își atingă țintele.

Această evoluție poate deranja și veți vede în continuare și de ce anume. Pentru aceasta, să facem o retrospectivă a tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, întrucât aici este legătura cu ceea ce va fi.

Am fost pentru câțiva ani martorii unei adevărate tragedii: migrația masivă a unor oameni care părăsesc voit sau nevoit căminul, casa, poate chiar familia, căutând de data aceasta, din păcate, nu să trăiască mai bine, ci pur și simplu să trăiască.

Îți recomandăm

Aceștia o fac pe de o parte. Dar pe cealaltă parte se situează cei care i-au primit în viețile lor pe aceștia.

Viața intimă pentru o mare majoritate a populației a fost afectată, într-un fel sau altul.

Zona locației, patriei, locului de refugiu, unde au căminul, familia, rădăcinile, a fost pe de o parte părăsită, pe de altă parte invadată de cineva necunoscut.

Am spus toate acestea ca să fac legătura cu anul 2020 când ambele „părți” a unei anume situații, de la individual la general, ca să evolueze au de învățat una de la cealaltă.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Există în mare, două categorii: cei care se mișcă din cuib și cei care primesc în cuibul lor. Toți trebuie să învățăm unii de la alții.

Dacă ne lamentăm, pierdem sau în cel mai bun caz stagnăm. Dacă înțelegem să tragem concluzii, câștigăm.

O să spuneți că în general omenirea evoluează. Da, dar anul acesta 2020 poate ceva mai mult. Sau poate nu, cine măsoară?

Dar, cu ajutorul horoscopului aflăm ceva mult mai important: cheia pentru evoluție, care pentru fiecare perioadă este alta.

Pentru 2020, astrologul ZODIACOOL recomandă să ne uităm mai bine unii la alții, să înțelegem lumea din jur și să fim siguri că pentru fiecare dintre noi vine un tren în gară. Oferta este foarte variată, trebuie doar să îndrăznim să facem pasul și să urcăm în vagonul pentru care avem biletul.

1. Anul 2020 începe cu o angajare importantă din partea tuturor

1.1. La nivelul fiecărui individ în parte este o preocupare pentru probleme majore, și mai ales, pentru cum poate el să ajute, ce responsabilitați își asumă.

1.2. Pe de altă parte, au loc schimbări foarte mari cu impact major asupra populației! Cei cu putere de decizie își manifestă autoritatea rigid, prin reguli și măsuri, ceilalți o suportă mai greu.

Toți simțim că ne-am angajat la mai mult decât putem duce și de aici e o stare de agitație obositoare.

La nivelul fiecărui individ se fac fel de fel de planuri, strategii, orare.

Starea de oboseală se accentuează, vrem să facem cât mai mult și mai ales avem impresia că nu ne ajunge timpul. Indiferent pe ce nivel se situează pe scara ierarhică, fiecare crede cumva că „fără mine nu se poate” și asta îl obligă și duce la consum excedentar de energie, și omul se simte epuizat și așa mai departe.

Concluzia astrologului ZODIACOOL este că această stare generală poate să aducă mari beneficii dacă fiecare individ, la nivel conștient, își îngăduie momente de pauză, refugiu, în care să se încarce cu dragostea celor de acasă (adică elementul apă care e din belșug).

Și mai ales, să încerce să își tragă seva, inspirația, din informație ancestrală: cum ar fi procedat tata, mama, bunicii, într-o astfel de situație?

Misiunea acestora au fost preluate de cineva, nu? Eu aș fi acela?

Aspectul este foarte bun pentru istorici și arheologi.

Uranus în Taur, de data aceasta fără răzgândiri ca în 2019, face ca problemele pământului, ale pământului la modul cel mai concret, să fie aduse în centrul atenției.

2. Pământul dă semne de agitație

Acesta nu ca locație, nu ca valoare imobiliară, ci ca resursă, cămin.

Vom vedea, nu numai în 2020, ci de acum înainte 7 ani, cum agricultura va cunoaște inovații importante, uimitoare: se vor naște noi tehnologii sau noi terenuri vor fi acoperite de agricultori cu activitățile lor (incendierea pădurilor amazoniene este cea mai joasă manifestare a aspectului dacă a fost provocată și nu a fost un efect al lui Uranus în Taur).

Perioada se aseamănă cu anii 1934-1940.

În ultimii 7 ani am auzit de multe ori sintagma „dezvoltare personală”. S-a dezvoltat această latură a științei umaniste.

Cu un Uranus în Berbec, fiecare dintre noi am dezvoltat în personalitatea noastră un lucru nou, ce aveam în noi menit să ne deosebească de ceilalți, să ne contureze ca ființe originale.

Lucrurile pe care le-am dezvoltat acum își arată roadele materiale. Dacă ne-am chinuit să scriem o carte, acum apare de sub tipar. Dacă am urmat niște cursuri, acum vedem mai bine ce aplicație practică are obiectul studiat, etc.

Un alt aspect care ne-a fost deja semnalat, cum că pământul este în agitație, este acela că deja anumiți vulcani fierb, se reactivează, cu semnale încă de la mijlocul lui 2019!

Există un soi de comoditate, dorință de retragere în locuri confortabile, responsabilitățile pe care ni le asumăm încep să ne deranjeze, lucrurile importante/grozave pe care dorim să le realizăm stagnează și acest lucru se întâmplă dintr-un soi de atașament de casă, dorință de refugiu, liniște, în care ne complacem până la începutul lunii iunie 2020.

Atunci Nodul Nord părăsește zona de confort și intră într-o zonă a îndrăznelii, a mișcării, a comunicării. Toate cele la care ne-am angajat la începutul anului 2020, acum par că încep să se miște.

„Viața începe acolo unde se termină zona de confort”, a spus Neale Donald Walsch, autorul seriei „Conversații cu Dumnezeu”.

Viața a început de mult, dar odată cu intrarea Nodului Nord în Gemeni vom înregistra fiecare dintre noi o revitalizare.

3. Restrictionarile se reactiveaza

Iulie și august 2020 readuc în atenție conducerea: fie că este conducerea unei țări, unei companii sau propria viață care trebuie gestionată cu responsabilitate, acestea intră din nou în centrul atenției.

Tot ce ține de autoritate, restricționări, programare, poate primi impulsuri cu energie!

Tot în această perioadă începem să percepem și să prețuim altfel timpul.

4. Tensiuni la nivel de populatie

După astrologul ZODIACOOL, cea mai agitată perioadă poate fi cea dintre lunile septembrie și noiembrie.

Începe să simtă oboseala, consecință a faptului că la începutul anului ne-am angajat în prea multe.

Viața intimă, micile plăceri, dorințe, trebuiesc și acestea satisfăcute, numai că, în dorința de realizare în plan social, nu ne-am mai rezervat timp și energie pentru asta, și se simte nevoia de relaxare.

Ca urmare, se nasc tensiuni la nivel individual și general.

5. Finalul anului 2020

Revenim către sfârșitul anului 2020 la aspectele de la început, angajamente, seriozitate, responsabilitate, punctualitate.

CONCLUZIE 2020

Astrologul ZODIACOOL concluzionează că anul 2020 este un an benefic pentru evoluție care ne pune față în față cu situații inedite. Este un an în care putem folosi ce am învățat sau ce am dezvoltat în ultimii 7 ani și acesta este un lucru extraordinar.

Devenim mai responsabili și avem posibilitatea să ne dezvoltăm planuri pe termen lung, în timp ce ne folosim cu spor de ceea ce ne definește.

Horoscopul 2020 pentru zodii

Foarte interesant acest horoscop al Gromovnicului din bătrâni și dacă este să ne luăm după el, anul avantajează zodiile de apă, făcându-le și mai sensibile, mai intuitive.

În avantaj sunt și zodiile de pământ pe care anul plin de „umezeală” le hrănește, le face mai roditoare. Poate fi un an plin de belșug pentru nativii din Taur, Fecioară și Capricorn. Aceste zodii se pot implica în proiecte ample care nu întârzie să își arate beneficiile. Inclusiv proiecte începute în perioade trecute își pot arăta roadele în anul 2020.

Zodiile de pământ vor fi mai intuitive, sensibile. Asta nu înseamnă că aceste zodii sunt lipsite de obicei de emotivitate, numai că le este peste mână să o arate.

În 2020 însă, emoțiile sunt puternice și raționalii „pământeni” devin vizibil mai emotivi. Să se ferească însă, să „cadă în butoiul cu melancolie”. Pentru că semnele de pământ au stabilitate și odată căzute într-o stare, ies cu greu din ea!

Acum să vedem ce le poate recomanda astrologul ZODIACOOL acelor nativi pe care acest an nu îi avantajează.

Remedii există pentru toată lumea, horoscopul este un instrument bun de folosit, mai ales când astrele promit aspecte mai dificile, însă unora le este mai dificil în anumite perioade de timp.

Zodiile de foc, respectiv Berbecul, Leul și Săgetătorul, să țină cont că focul este stins cu apă, dacă aceasta este din abundență, și anul acesta este!

Este posibil ca zodiilor de foc să li se ia puțin din elan, din spiritul de inițiativă, dar și din agresivitate.

Acești nativi se pot bucura de finalizarea unor lucruri începute care trenează, de inițiativele celor din jur care îi pot afecta pozitiv. Aceștia pot să își dezvolte intuiția pentru care au nevoie să se oprească un pic și să se uite în jur, să simtă.

Pentru zodiile de aer, respectiv Gemeni, Balanță și Vărsător, le reamintesc că din multă apă și mult aer, rezultă sifonul!

Prea multă mișcare poate face ca recipientul să explodeze. Ori întăriți recipientul, ceea ce este mai puțin recomandat, ori mai încetiniți puțin ritmul și mișcarea, reduceți motoarele.

URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.