Horoscop Varsator dragoste. Horoscop 2021 Varsator dragoste

Horoscop Varsator dragoste: In viata amoroasa, in 2021, lucrurile merg excelent pentru nativii zodiei Varsator

Nativii zodiei Vărsător au ca și guvernatori două planete complet diferite: Saturn, planeta ordinii și a restricționărilor și Uranus, planeta libertății, a inventivității, planeta care face totul posibil.

În dragoste, nativii sunt tributari acestor două tendințe. Unii dintre nativi sunt deosebit de tradiționaliști, alții, dimpotrivă, nu știu cum să facă să își șocheze partenerul.

Și mai sunt o parte dintre nativi care au înțelepciunea să folosească deopotrivă cele două planete: să își creeze singur un cadru, original, pe care să îl respecte, dar de bunăvoie.

Previziuni dragoste Vărsător 2021

Partenerii Vărsătorilor trebuie să înțeleagă că nativii nu pot fi obligați sau condiționați în niciun fel. Ei fac numai și numai ce doresc și ceea ce cred ei că este bine.

Odată îndrăgostiți, partenerii unei părți a nativilor Vărsător au parte de surprize din cele mai inedite, de gesturi extravagante.

O altă parte a nativilor dăruiesc partenerilor de cuplu exect ceea ce se cuvine, ceea ce este scris în regulamentele unei relații bune. Și mai este o parte a nativilor care nu pot să ducă o relație pentru că, nu-i așa, le știrbește din libertate.

Anul 2021 nu este foarte darnic la capitolul iubire cu nativii Vărsător. Este foarte posibil ca acești nativi să înceapă anul cu speranța în mai bine.

Unii au suferit o mare dezamăgire cu o persoană pe care au cunoscut-o prin intermediul prietenilor sau într-un grup. Și relația s-a dovedit a nu fie ceea ce și-au dorit.

Altă parte a nativilor se află într-o relație care nu îi face deloc fericiți, ba dimpotrivă. Alții sunt singuri și caută iubire. Ținta lor generală în acest an este pasiunea! Dar astrologul zodiacool.ro trebuie să precizeze: ceea ce se întâmplă este consecința trecutului: fapte, atitudini, gânduri chiar.

Vine luna februarie care îi face pe nativi fermecători și plini de energie, cu consecințe benefice inclusiv în viața romantică.

Adevărata pasiune este mobilizată în perioada aprilie-iunie când nativii au toate șansele să se îndrăgostească.

Dragostea pasională de cele mai multe ori nici nu trebuie mărturisită, ea se ghicește, se simte, se trăiește, până la urmă, dar în vară nativii au tendința de a-și declara sentimentele.

Idei de cadouri pentru Varsator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Vărsător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 08 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!