Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Horoscop Varsator 2021. Horoscop bani

Horoscop 2020 Varsator bani: in anul 2021 vor aparea foarte multe oportunitati de lucru, o idee buna ar fi sa alegeti partea de freelancing

Profesia, cariera nu sunt pentru nativii Vărsător un prim interes în 2021. Sunt mai multe posibilități.

Prima dintre ele ar fi aceea că o parte dintre nativii acestei zodii și-au construit o carieră și acum lucrurile merg înainte fără ca în acest an să fie necesară o atenție deosebită pe carieră, nativii fiind ocupați acum cu alte domenii ale vieții.

O altă parte a nativilor sunt foarte tineri și nu sunt interesați ca să pună cariera pe primul plan încă. Și mai este o parte a nativilor pentru care în 2021 cariera nu este esențială, reprezintă o sursă de venit cu care să își satisfacă alte domenii de interes, și atât.

Este un început de an în care nativii sunt acasă, lângă familie. Nu se pot desprinde atât de ușor de căldura familiei. Totuși, în mintea lor este ținta pe care o au de atins în plan profesional.

Pentru a atinge această țintă, conștiința nativului, crezul său, felul în care se raportează la ceilalți, sacrificiile pe care este dispus să le facă, toate la un loc, trebuiesc revizuite și manifestate în consecință.

De acasă există nemulțumiri pentru atitudinea pasivă a nativilor care se duc ca un ricoșeu către zona profesională. Există la nivelul personalității nativilor un fel de detașare de problemele așa zis „lumești”.

Nativii sunt prezenți în viața reală mai mult decât au fost tot anul 2020. Viitorul este al nativilor Vărsător și al personalității lor.

Previziuni Vărsător bani și carieră 2021

Primele luni sunt destul de departe de a le stârni nativilor Vărsător vreun interes pentru partea profesională. Nu înseamnă că nativii se retrag din orice job pe care îl au. Acele angajamente stabile merg înainte. Numai că nativii nu au nici ambiții prea mari, nici nu se agită prea tare.

Luna martie are de îndeplinit o sarcină de serviciu care presupune multă discreție și în cazul în care nativul dă dovadă că s-a descurcat, răsplata materială vine în luna aprilie.

Nativii Vărsător nu au interes pentru viața profesională decât prin toamnă. Până atunci nu se întâmplă nimic deosebit. Totul merge într-o rutină, dar trebuie să luăm partea bună a lucrurilor, nu se întâmplă nici ceva neplăcut.

Vara trece cu activități care la prima vedere par neînsemnate, dar care pot, una peste alta, să construiască o poziție profesională favorabilă sau măcar aduc bani necesari traiului de zi cu zi.

În luna septembrie nativilor li se propun activități care le face mare plăcere. Sau armosfera la locul de muncă se îmbunătățește brusc.

Dacă este o lună în care nativii au vizibilitate la serviciu și în care sunt șanse ca imaginea lor să se îmbunătășească, aceea este luna noiembrie.

În cazul în care nativii au ceva de prezentat, o cerere de înaintat, noiembrie este perioada optimă când sunt toate șansele ca să fie ascultat și luat în seamă mai mult ca alte dăți.

Și în decembrie deja nativii acționează, sunt plini de energie și de inițiativă.

Preocupările principale ale Vărsătorilor

La începutul acestui an, nativii Vărsător sunt foarte detașați de tot ce poate însemna bani, posesiuni, valori materiale. Este o bună bucată de vreme, ani de zile, în care nativii se joacă cumva cu banii.

Nu înseamnă că îi risipește neapărat, dar nu are o imagine realistă asupra a ceea ce deține, nu socotește nici când primește, nici când cheltuiește banii. Dar există în acest aspect un mare avantaj: ajutorul Divin!

Nu înseamnă că banii vin nemunciți, ci înseamnă că vin când nativul are nevoie de ei, că nu se termină, că Dumnezeu le răsplătește eforturile când nici nu se așteaptă.

În acest început de an lucrurile sunt și mai accentuate. Și le accentuează prietenii care vin și fie produc pagube, fie antrenează nativii în activități de grup păguboese.

Chiar la începutul anului 2021, cu grupul de prieteni ai nativilor Vărsător pot avea de plătit polițe mai vechi și nativii pot să trăiescă în anturajul său momente mai puțin plăcute. Luna martie nativii pot avea niște încasări.

Ce ar trebui să știe nativii Vărsător?

Sfârșitul lui mai și începutul lui iunie le aduce nativilor Vărsător satisfacții materiale nesperate. Este un câștig pentru care nativul a muncit, dar este atât de surprinzător cum vine încât are nevoie de o perioadă de timp considerabilă ca să se dezmeticească și să se bucure.

Astrologul zodiacool.ro menționează că la început nici nu-și dă seama de unde pot să vină banii respectivi. Tot în perioada menționată există plăți care vin de la locul de muncă, deși o persoană din anturaj, poate aceeași de la începutul anului, pune bețe în roate cât se poate.

Tocmai când se părea că problema banilor este pe drumul cel bun, lucrurile iau o întorsătură mai puțin plăcută.

Este vorba de perioada iulie-august când chestiuni din trecut, care nu au fost puse la punct așa cum trebuie, acum se răzbună și este posibil ca până la sfârșitul anului niște plăți să fie blocate.

Dar lucrurile în general se aranjează. În luna august, când banii nativilor sunt într-o situație delicată, partenerul de viață sau partenerul de afaceri, vine cu un aport financiar care rezolvă în parte problemele. 

Idei de cadouri pentru Varsator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Vărsător , previziuni pe domenii:

Horoscop Varsator 2021
Informatii și previziuni anuale, un an care anunță schimbări importante pentru noi ...
Horoscop Varsator 2021
Horoscopul pentru Varsator
Horoscop saptamanal
Previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne predispun in aceasta saptamana ...
Horoscop saptamanal
Horoscop saptamana viitoare
Afla cum va fi saptamana viitoare pentru nativii din zodia Varsator, predictii viitoare ...
Horoscop saptamana viitoare
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 20 septembrie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit