Horoscop Taur dragoste 2021. Previziuni casatorie, copii 2021

Nativii Tauri in 2021 au o relatie ascunsa, momente de criza in dragoste si gelozie. Descopera horoscopul dragostei pentru nativii din Taur in 2021

Nativii sunt preocupați de profesie mai mult decât de altceva. Viața romantică este pusă în planul doi, cel puțin la începutul anului.

Dacă este să ne uităm în general la anul 2021, planeta Venus în casa a VIII-a ne indică o viață relațională pe care nativul simte nevoia să o ascundă.

Nativii Taur, în opinia astrologului zodiacool.ro, pot să parcurgă anul în 2021 momente de criză care să le transforme total sau parțial modul în care se raportează la relații.

În anul pe care îl analizăm, nativii trăiesc emoții profunde care pot conduce la adevărate crize relaționale. Nu sunt excluse excesele amoroase post criză sau provocatoare de criză.

Nativii Taur sunt în general niște romantici, sunt sub influența directă a planetei Venus și acest lucru se vede în tot ce fac și ce desfac.

Le place viața, le place natura care îi înconjoară, le place o masă bună și le place, mai ales, o întâlnire romantică cu o persoană plăcută.

Previziuni dragoste Taur 2021

În 2021, abia prin luna aprilie-mai nativii se trezesc și încep să se întrebe dacă viața nu înseamnă și altceva decât muncă și cunoaștere. Și răspunsul este „DA!”.

Viața mai are nevoie de ceva! Nativul este în elementul lui, are energia aceluia căruia Soarele îi traversează zodia. Și, plini de energie, simt că pot mai mult. Și pot, mai ales să se și bucure!

Dar lunile în care pasiunea se naște cu adevărat în nativii zodiei Taur sunt iulie și august.

Astrologul zodiacool.ro spune că jumătatea lunii noiembrie marchează preocuparea nativilor pentru partener. Și acesta este puțin (sau mai mult!) deranjat de obsesia nativilor pentru viața profesională.

Poate este gelozie. Dar există posibilitatea ca însuși nativul să considere că dă prea mult societății și lasă prea puțin pentru partenerul de cuplu și acesta poate constitui un inconvenient important.

În luna decembrie nativii sunt acasă, cu persoana iubită! Așteptă sărbătorile și își încarcă unul altuia bateriile pentru un nou an de probleme, de muncă și de iubire.

Talismane norocoase Taur

Idei de cadouri pentru Taur

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Taur , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 06 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!