Horoscop Taur 2021. Previziuni zodiacale complete pentru anul 2021

Horoscop 2021 Taur cu predictii astrologice originale. Astrologul face recomandari pentru nativii din semnul Taurului in anul 2021. Horoscop Taur 2021

Previziuni astrologice în horoscop Taur 2021

Ce spune Gromovnicul din bătrâni despre anul 2021? Anul 2021 este guvernat de planeta Saturn. Poate fi un an foarte bun pentru nativul Taur deoarece acestor nativi le place foarte mult stabilitatea și Saturn este maestru în aceasta.

Taurul este un veritabil semn de pământ și Saturn este o planetă care oferă cea mai puternică unealtă a lumii materiale.

Anul 2021 îi poate aduce nativului acea stabilitate care să îi confere un sentiment de confort.

Nativii Taur au trăit în 2020 transformarea radicală pe domeniul evoluției, al aventurii marilor călătorii și al cunoașterii.

Ce spune Gromovnicul? Că „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Da, asta a spus.

Schimbarea de mentalitate, schimbarea care ține de modul în care nativul abordează studiul, aventura cunoașterii, sunt lucruri care se pliază fix pe ceea ce se dorește de la nativii Taur în anul 2021.

Astrologul zodiacool.ro apreciază că va fi un an în care nativii Taur au posibilitatea să se documenteze, să călătorească în locuri în care spiritul și intelectul se hrănesc cu materie adevărată.

Și mai poate fi un an, aceasta depinzând de nativi, în care să își pună în valoare ceea ce au acumulat în trecut. Important este ca tot ce întreprind să fie adevărat și bazat!

Horoscop Taur 2021 general

Nativii zodiei Taur simt nevoia să se întreacă pe sine. De ce? Au mari îndoieli, o personalitate care se lamentează, este nemulțumit de tot ce reprezintă, de tot ce face și de realizările pe care presupune că le-a obținut.

Și toate acestea deoarece nativul Taur începe anul 2021 cu o Lună Neagră pe domeniul lui, în zodia Taur. Luna Neagră îi insuflă nativului ispite.

Și acestea îl fac să aducă în viața lui o serie întreagă de încercări, una mai curajoasă ca alta, în speranța că în acest fel își va satisface orgoliul, în aparență rănit.

Spun în aparență pentru că o bună parte din toate aceste nemulțumiri, pe care nativul le trăiește cu adevărat nu sunt prefăcătorii, sunt emoționale și sunt dominate de dorințe nefondate sau mai bine zis, de ceva ce nativul își dorește dar nu prea știe exact de ce.

Nu-i mai puțin adevărat că poate să aibă și ispite adevărate, oameni care îl fac să se îndoiască tocmai de fundament.

Dar asumarea responsabilităților, și mai ales onorarea acestora, îi asigură nativului Taur un reper atunci când nu știe să deosebească șansa de ispită: ce am de făcut, în cât timp, unde?

Dar la jumătatea lui iulie Luna Neagră intră în zodia Gemeni și nativii Taur se mai relaxează. Vestea bună este că Luna Neagră nu este foarte puternică în influențele negative în semnele de pământ.

Cea mai mare ispită pentru romanticul Taur ar putea fi aceea de a-și folosi farmecele în scopul de a manipula. Nu e bine!

Horoscop Taur 2021 în dragoste, carieră, sănătate

Pentru horoscop Taur 2021 dragoste, carieră și sănătate, alege caseta de mai jos.

Idei de cadouri pentru Taur

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Horoscop Taur 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Taur pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 29 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.