Horoscop Scorpion dragoste 2021

Horoscop 2020 Scorpion dragoste: nativii Scorpion se bucura de dragoste si afectiune in cuplu, sunt inconjurati de admiratori

În anul 2021, nativii Scorpion sunt tare de casă! Obsesia pentru casă, pentru familie este ceva care își pune amprenta pe întreaga perioadă. Începutul anului, mai precis lunile ianuarie-februerie, este și mai pregnant.

Nativii se retrag către cuib, simt nevoia să fie protejați și partenerii acestora sunt sfătuiți de astrologul zodiacool.ro să le creeze un climat plin de căldură și de emoție.

Horoscop Scorpion dragoste 2021, perioade importante

Ei bine, dar vine și primăvara! Și vine cu o iubire pasională, cu întâlniri mai mult sau mai puțin licite, cu fuga prin parcuri, de mână, cu episoade pline de foc și de amor! 

Fac o mică paranteză, unii dintre nativi pot să devină sau să aibă semne că devin părinți în această perioadă.

Luna iulie promite a aduce însă o iubire adevărată, pasională. Poate este tot aceeași, consolidată între timp, poate se întâlnesc abia acum suflete pereche. Din păcate această relație poate să dea impresia că dă înapoi, pe la sfârșitul lui iulie.

Nu este neapărat sfârșitul acestei relații, ci mai degrabă nevoia de rezolvare a unor chestiuni din trecut rămase neterminate de unul dintre cei doi sau de ceva ce ține de amândoi, ceva nerezolvat în cadrul cuplului.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Scorpion , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 06 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!