Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Horoscop Scorpion 2021. Horoscop bani, horoscop 2021 Scorpion cariera

Horoscop Scorpion 2021: anul 2021 începe cu oportunitati de angajare sau de deschidere a unei afaceri proprii, sectorul financiar va fi o prioritate pentru nativii

Scorpion

Pentru anul 2021, putem intui că nativii au de aprofundat informația, inclusiv aceea profesională, ajungând la sursa primordială. Nu este atât de complicat precum pare!

Aveți de realizat un proiect? Intrați în istoria domeniului respectiv, vedeți unde a început, ce s-a dorit, care era concepția. Acolo este informația de care nativul Scorpion are nevoie!

Și acesta este începutul de an. Aveți de administrat un proiect care se află în derulare? Vedeți de unde a început. Luna februarie poate însemna doar o veste legată de un contract nou. Poate fi la fel de bine o propunere de deplasare sau o mutare a locului de muncă.

Horoscop Scorpion bani și carieră 2021, perioade importante

Dar perioada în care domeniul profesional se mișcă cu adevărat, când acolo se întâmplă ceva, este sfârșitul lui iunie și luna iulie. Vara lui 2021 promite o împlinire profesională.

Și nativii Scorpion să nu se gândească la un minim posibil, la linia de plutire. Se pot gândi la mult mai mult, la ceva ce le place și ceva care mai aduce și profit, pe gustul nativilor, dinamic și în forță.

Și pentru că nativilor le-a venit bine, sfârșitul lui iulie și toată luna august Scorpionii sunt puși sunt în centrul atenției. Și mai ales, cel mai important, pe lângă că sunt vizibili, au parte de recunoașterea valorii lor.

Profesional, activitatea se desfășoară în jurul unui colectiv în care trebuie să se integreze sau să și-l formeze. Aceia dintre nativii Scorpion care au fost promovați și care au o funcție de conducere, își formează echipa cu care vor lucra în continuare.

Până la sfârșitul anului 2021 nu mai sunt etape importante în viața profesională.

Cu toate acestea, aș menționa luna noiembrie, dar mai precis perioada în care Soarele se află în zodia Scorpion, (23 octombrie-22 noiembrie) pentru că în această perioadă nativii, „vizitați” de Soare, au o energie deosebită, o energie interioară pe care o are orice nativ atunci când prin zodia lui trece Soarele.

Este energie interioară de intensitate deosebită care transpare la suprafață și care nu are cum să nu se vadă și în viața profesională, mai ales că nativii tocmai au accesat un o nouă poziție.

Ar mai fi un aspect pe care astrologul zodiacool.ro dorește să îl menționeze. Acesta se referă la partea de contracte și de parteneriate. Este foarte posibil ca nativii să fie ispitiți cu contracte sau parteneriate foarte tentante care însă pot să nu fie ceea ce par.

Atenție deci, nativii să nu se arunce în prima propunere. Să analizeze și mai ales să își folosească intuiția, din care are din belșug! Aici este vorba de Luna Neagră care poate să le pervertească puțin acțiunea.

Propria voință este importantă, informarea cu privire la orice contract sau parteneriat pe care îl fac. Amintiți-vă ce am spus referitor la informație: informația primordială, informația de la rădăcină, de la sursă.

Nativii pot să își pună și întrebări de genul: care este deviza, care ar putea fi sfatul părinților mei în această situație?

Banii, cel puțin la începutul anului, sunt mulți sau puțini, funcție de trecutul apropiat al nativilor, funcție de felul în care s-au raportant la bani. I-au câștigat cinstit? I-au respectat?

Pentru că știm, și dacă nu știm aflăm acum că banii au o energie proprie, energia este de tip feminin. Deci sunt capricioși și țin foarte mult să fie tratați într-un anume fel.

Astrologul zodiacool.ro poate presupune că la începutul anului sunt posibile probleme financiare sau cel puțin preocuparea pentru bani. 

Dar mai este o problemă care îi urmărește pe nativii Scorpion tot anul când este vorba de bani: nevoia de a munci pentru a plăti facturile, concentrarea pe această nevoie le stopează creativitatea.

Sunt nevoiți să facă lucruri în care cred mai puțin, în care nu pot să pună pasiune, un job bine plătit, dar indiferent nativului. Dar mai este o parte a nativilor care sunt efectiv provocați de nevoia de bani pentru a-și dezvolta și exprima creativitatea.

Mai sunt nativi care – și astrologul zodiacool.ro spune că ar fi cei mai avantajați de aspect – au muncit, și au muncit și acum constată că există și activități mult mai interesante, care le pot da posibilitatea de a-și exprima creativitatea, care i-ar putea interesa și fac pasul, cu curaj, către altceva. 

Luna martie poate să le aducă nativilor o moștenire. Dar poate, la fel de bine, partenerul de viață să vină cu aport financiar în cuplu, spre deliciul nativilor.

Mai-iunie, nativul începe să se bazeze prea mult pe bani comuni. Este momentul să înceapă să se gândească cum să își câștige propiile resurse. Abia în septembrie nativii se sfătuiesc cu prietenii și încearcă să formeze echipe de lucru.

Dar cu adevărat o oportunitate de a debloca niște fonduri vine în luna octombrie, pentru ca în noiembrie și decembrie să vină efectiv fizic o parte dintre banii pentru care au muncit nativii Scorpion. Si banii vin din activitatea profesională.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Scorpion , previziuni pe domenii:

Horoscop Scorpion 2021
Informatii și previziuni anuale, un an care anunță schimbări importante pentru noi ...
Horoscop Scorpion 2021
Horoscopul pentru Scorpion
Horoscop saptamanal
Previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne predispun in aceasta saptamana ...
Horoscop saptamanal
Horoscop saptamana viitoare
Afla cum va fi saptamana viitoare pentru nativii din zodia Scorpion, predictii viitoare ...
Horoscop saptamana viitoare
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 20 septembrie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit