Horoscop Pesti dragoste. Horoscop 2021 Pesti dragoste

Horoscop dragoste in 2021: la capitolul dragoste, nativii zodiei Pesti vor fi printre fericitii zodiacului, se fac pasi mari spre oficializarea unei relatii

Nativul are o perioadă, destul de lungă, care depășește anul 2021, destul de interesantă pentru că are un Neptun pe domeniul personalității, ceea îi dă așa un aer și o stare de „fie ce o fi”.

La capitolul dragoste poate că este de preferat să lase lucrurile să curgă. Dar există mici capcane din care nativul va fi nevoit să iasă.

Începutul anului 2021 anunță un flirt la locul de muncă, dar care din păcate nu face decât să complice lucrurile.

Fie persoana vizată este genul „de care nu scapi”, fie este genul „de care nu te atingi” și în ambele situații nativul nu câștigă mare lucru, ci mai degrabă își dă peste cap relațiile profesionale și viața profesională în general.

Această... să-i zicem relație, nu vine întâmplător, nativii au de gândit la trecut. Atitudini neconforme, gânduri rele, gesturi lipsite de armonie și de înțelegere a celui de vizavi, acum vin să ceară plata.

Această stare durează ceva vreme și, din păcate, își poate pune amprenta asupra întregului an.

Previziuni dragoste Pești 2021

În iunie nativul este foarte posibil să înceapă să conștientizeze că așa nu mai merge și fie face un pas ferm către această persoană, transformând o joacă într-un amor adevărat, fie se îndreaptă către altcineva care îi stârnește nu numai interesul ci și pasiunea.

Marea pasiune, trăiri pline de amor, apar în iulie în viața nativilor Pești. O nouă cunoștință sau reaprinderea flăcării între parteneri mai vechi, fac din luna iulie una a amorului nebun.

Prietenii pot avea un merit în acest lucru deoarece intervin la timp.

Fie le prezintă nativilor o persoană care le trezește sentimente pasionale, fie le deschid ochii și îi aduce în situația de a conștientiza pe cine au alături, să nu mai stea cu capul în nori și să treacă la acțiuni concrete.

Pentru aceia care se și grăbesc să facă pasul, luna septembrie este aceea în care încep demersurile pentru o căsătorie. Cereri în căsătorie, umblat pe la părinți, căutat/propus nași etc.

Sfârșitul anului este trăit destul de lin. În dragoste nu se întâmplă noutăți, nativii savurează cele petrecute în ultima perioadă și totul intră într-o plăcută liniște.

Idei de cadouri pentru Pesti

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Pești , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 08 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!