Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Horoscop Pesti 2021. Horoscop bani

Horoscop 2021 Pesti bani: in anul 2021, nativii zodiei Pești isi pot mari averea si pot trece cu usurinta peste anumite obstacole

Pentru nativii Pești cariera este în 2021 acel domeniu în care are de reglat niște conturi din trecut. Cum?

Va înțelege fiecare dintre nativi dacă trecutul le-a proiectat realizări sau, dimpotrivă, au niște lecții mai dure de trecut. Depinde ce a făcut, ce atitudine a abordat sau ce a gândit odată.

La începutul anului în domeniul carierei și al poziției sociale avem planeta Venus.

Poate însemna un dar nesperat, o atmosferă plăcută, o activitate care se armonizează cu individul sau aceste daruri sunt „otrăvite” venind să le arate nativilor cât de bine ar fi putut să fie dacă...

Previziuni Pești bani și carieră 2021

Perioada ianuarie și cu aproximație jumătatea lui februarie, nativii sunt sfătuiți de către astrologul zodiacool.ro să nu ia inițiative, să nu se lase atras în activități riscante.

Foarte greu le poate reuși ceva nou. Pot avea succes în a termina proiecte începute și care au trenat, lichidarea de restanțe în activitate.

Dar mai ales nativul trebuie să se ocupe de el. De structura sa cea mai intimă și mai sensibilă. Rugăciunea, meditația sunt cele mai recomandate.

A doua parte a lunii februarie și luna martie reprezintă o perioadă de înflorire a nativilor.

Deși domeniul mai puțin activ al horoscopului este locuit de planete puternice care ar da nativilor tendința de a renunța la propria afirmare și a se dedica celorlalți, energia fizică și farmecul personal îi trage în partea cealaltă, către ieșire în lume și inițiativă.

Dar nemulțumirea este destul de evidentă. Nativul fie dorește comoditate, fie are la locul de muncă o persoană care nu îl are la suflet și pe care dorește să o ocoleacă cât se poate. De aceea viața profesională este umbrită de una din aceste două posturi.

Sub nicio formă nativul nu mai dorește să se ocupe de problemele de serviciu pentru că prietenii îl antrenează în tot felul de activități, una mai tentantă decât alta.

Luna mai este dedicată excursiilor, drumețiilor, a conversațiilor lungi cu prietenii, a activităților de grup în general.

Mijlocul verii îl găsește pe nativ destul de șifonat atunci când vine vorba de responsabilități și de profesie. Nu îl tentează nimic, nu îl interesează nimic.

Preocuparile principale ale Peștilor

Este într-o stare de visare și parcă plutește peste toate. Deși ar fi câte ceva de făcut, nativii trec peste activitățile profesionale limitându-se la strictul necesar. Alții chiar pot claca și pot să lase totul de izbeliște.

Este nevoie, în această perioadă, de un pic de voință, spune astrologul zodiacool.ro. Mereu, mereu trebuie să vedem partea plină a paharului și să înțelegem că o perioadă din aceasta trece.

Nativii Pești să socotească ce au de câștigat și ce pierd. Și din păcate toamna așa se desfășoară până la sfârșit.

În noiembrie și decembrie, însă, plățile care se fac, eventuale premieri, vin să mai învioreze nativii și viața profesională devine ceva mai agreabilă, dar nu foarte!

Mai tot anul 2021 nativii sunt tentați să facă tot felul de năzbâtii atunci când vine vorba de bani și de administrarea bunurilor materiale și valorilor pe care le au în posesie.

Este expus la niște riscuri și astrologul zodiacool.ro este de părere că tot anul nu strică să aibă o atenție sporită la tot ce înseamnă cheltuieli, investiții, negocierea unor contracte mai ales.

Începutul anului îl găsește pe nativul Pești destul de deziluzionat de lume și în încercarea de a se retrage, fie pierde bani, fie dezamăgirea este atât de mare încât nu îl interesează.

Ce ar trebui să știe nativii Pești?

Este posibil ca dezamăgirea unora dintre nativi să vină chiar de la o micșorare a veniturilor.

Dar banii vin în luna aprilie, din activitățile pe care nativul le desfășoară în slujba societății. A fost antrenat în acțiune, și-a asumat niște responsabilități și acum vine răsplata materială.

În perioada iulie-august nativii sunt tentați să facă ceva nebunesc. Sfatul astrologului zodiacool.ro este să nu se lase seduși de propuneri tentante de investiții „curajoase”, jocuri de noroc, pariuri, cumpărături costisitoare, așa zise chilipiruri.

Atenție la capitolul bani în această perioadă, cea mai recomandată acțiune ar fi inacțiunea!

În luna noiembrie vin niște plăți de care poate nativii uitaseră! Se deblochează niște fonduri și nativii simt că acești bani înviorează viața profesională pentru că plățile vin din activitatea profesională.

Spre sfârșitul anului din păcate, nativii uită de faptul că totuși s-au câștigat niște bani cu care s-au plătit niște facturi, nu este de colo! Și poate unora le-au intrat sume importante.

Dar să nu uităm că nativii Pești au o stare destul de ruptă de realiate, și nu de acum, de mai mulți ani, și mai durează.

De aceea conștientizarea acetui lucru îi poate ajuta să se concentreze pe chestiunile materiale, să facă un minim efort pentru ca atunci când acestă perioadă va trece să nu îi găsească într-o jenă financiară și cu regrete.

Idei de cadouri pentru Pesti

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Pești , previziuni pe domenii:

Horoscop Pesti 2021
Informatii și previziuni anuale, un an care anunță schimbări importante pentru noi ...
Horoscop Pesti 2021
Horoscopul pentru Pesti
Horoscop saptamanal
Previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne predispun in aceasta saptamana ...
Horoscop saptamanal
Horoscop saptamana viitoare
Afla cum va fi saptamana viitoare pentru nativii din zodia Pesti, predictii viitoare ...
Horoscop saptamana viitoare
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 19 septembrie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit