Horoscop Gemeni 2021 sanatate, vitalitate

Horoscop 2021 Gemeni sănătate: nativii au energie si rezistenta la stres, dar pot interveni tulburari de somn, atentie la bolile mai vechi, sa nu revina

Nativii zodiei Gemeni au în general o sănătate bună, dar lovită uneori de pușee acute, exact cum sunt afectați adolescenții în suferințe acute, dar scurte ca și durată.

Rar se întâmplă să se cronicizeze ceva. Suferă în general de boli legate de plămâni, de aparatul circulator, de tot ce înseamnă schimburi inclusiv la nivel celular.

Astrologul zodiacool.ro remarcă faptul că tot anul 2021 nativii Gemeni au un Uranus pe domeniu bolilor cronice și a bolilor karmice și au toate șansele ca anumite atitudini din trecut să își fi pus amprenta pe starea de sănătate.

Sunt chestiuni destul de delicate și care trebuiesc analizate pentru fiacare nativ în parte, nu se pot da verdicte generale.

Nativii trebuie să știe pe de altă parte că astrologia medicală dă informații cu privire la predispoziții, la modalitatea în care un nativ poate să evite recidivele, la grăbirea vindecărilor.

Dar, în cazul unor simptome clare, și mai ales dacă persistă, prezentarea la medic este definitorie și obligatorie.

Cum stau cu sănătatea nativii Gemeni în 2021?

De la jumătatea lui ianuarie până pe la începutul lui martie nativii sunt predispuși la accidente sau la agravarea unor afecțiuni care sunt urmare a unor accidente.

Astrologul zodiacool.ro recomandă, în lunile aprilie-mai, foarte multă atenție pentru că există posibilitatea agravării, cronicizării unor suferințe mai vechi. Recomandarea este un pic de retragere și de introspecție.

Orice atitudine negativă conștientizată și rezolvată cu sine poate conduce vindecarea mai rapidă sau evitarea suferinței. 

Septembrie poate fi luna în care niște probleme de sănătate se rezolvă cu bine.

Astrologul zodiacool.ro atrage atenția la problemele de inimă în noiembrie - decembrie. 

Idei de cadouri pentru Gemeni

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Gemeni , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 06 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!