Horoscop Capricorn 2021. Horoscop 2021 Capricorn sanatate

Horoscop sanatate Capricorn: in anul 2021, nativii Capricorn pierd foarte usor greutate, dietele si exercitiile fizice nu sunt un impediment

Multitudinea de planete care sunt în zodia Capricorn la început de an 2021 fac ca nativul să fie plin de energie, plin de vitalitate.

Cum stau cu sănătatea în 2021 nativii Capricorn?

Dar, în cazul în care aceste energii, care accentuează trăsăturile de bază ale nativilor, nu sunt manifestate corect, dacă nativul dă dovadă de orgoliu exagerat, de autoritate, dacă vrea să se impună cu orice preț, atunci poate să întâmpine probleme la nivelul genunchilor, și încă foarte serioase.

În ceea ce privește afecțiunile cronice, acelea sunt pe care să se rezolve cu bine. Majoritatea pot să fie afecțiuni ale pielii, care țin mai mult de aspectul exterior.

Lipsa manifestării iubirii și a creativității, spune astrologul zodiacool.ro, poate să afecteze gambele, mai ales în perioada martie.

Luna iunie poate fi o perioadă în care nativii pot avea probleme de sănătate în zona mâinilor, a umerilor, a zonei superioare a pieptului, în cazul în care nu comunică corect și nu își folosește rațiunea.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Capricorn , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 06 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!