Horoscop Balanta 2021. Horoscop 2021 Balanta sanatate

Horoscop Balanta sanatate 2020: acesti nativi risca sa faca excese culinare, sistemul imunitar va deveni mai sensibil

Primul trimestru al anului 2021 va fi marcat de oboseală și o stare slabă de sănătate, indispoziții și hipersensibilități.

Dacă reușești să te detașezi puțin de aspectele neplăcute ale activității tale profesionale și ale vieții în general, vor dispărea toate acele manifestări somatice care te deranjează în continuare – în special cele digestive.

Fiind guvernate de Venus, acești nativi ar putea fi gurmanzi, expuși astfel la excesul culinar. Prin urmare, o idee bună ar fi să înveți cum să fii mai moderat. Consumul de multă apă este imperativ.

Începând din a doua jumătate a anului, devii mai sensibil la germenii externi și te poți îmbolnăvi cu ușurință. În ultimul trimestru al anului, devii agitat și nervos și permanent îngrijorat.

Idei de cadouri pentru Balanta

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 28 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!