Horoscop Balanta 2021. Horoscop 2021 Balanta sanatate

Horoscop Balanta sanatate 2020: acesti nativi risca sa faca excese culinare, sistemul imunitar va deveni mai sensibil

Problemele de sănătate pe care le pot avea nativii zodiei Balanță în anul 2021 sunt probleme de retenție de apă sau de intoxicații.

Nativii pot să sufere de o intoxicare generală a corpului de care de foarte mult timp nu s-au îngrijit așa cum s-ar fi cuvenit. Nu au făcut cure de dezintoxicare, nu au ținut posturi, nu s-au hidratat.

Cum stau cu sănătatea în 2021 nativii Balanță?

Poate au fumat, poate au consumat alcool mai mult decât de obicei și iată consecințele: degete umflate, picioare greoaie, corp îngreunat.

Nativii sunt atenționați de către Astrologul zodiacool.ro să mențină tot timpul anului 2021 o atitudine responsabilă cu privire la consumul de tutun, de alcool, dar și o dietă corespunzătoare.

Și, mai ales, să nu ia medicamente decât cu prescripția medicului! Chiar și acele nevinovate suplimente alimentare ar trebui aduse la cunoștința medicului care poate să spună dacă sunt necesare sau nu.

Atenție la colicist și la ce îl supără, există o predispoziție la intervenții și se pot evita cu o atitudine corectă. 

Idei de cadouri pentru Balanta

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!