Horoscop Sagetator 2020. Horoscop 2020 Sagetator sanatate

Horoscop Săgetător sănătate: relaxarea, detașarea de bunuri, griji, muncă exagerată cu gândul la câștiguri tot mai mari, sunt lucruri care pot să ajute

acești nativi să evite încordarea și apoi bolile.

În anul 2020 există un fel de concentrare a horoscopului în zodia Capricorn. Acesta începe cu nu mai puțin de cinci planete în această zodie (Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton).

Este un fel de obsesie pentru materie, responsabilitate, poziție socială. Această încrâncenare se manifestă pentru fiecare zodie diferit. Prezența multor planete în Capricorn afectează toți nativii tuturor zodiilor, dar pe fiecare din cauze diferite.

Preocuparea pentru bunuri și valori poate epuiza nativul Săgetător și epuizarea favorizează instalarea de afecțiuni mai mult sau mai puțin grave.

Ca pe toți nativii, anul 2020, pe nativii Săgetători îi afectează cel mai mult zona genunchilor. Nu este neapărat o afecțiune, poate fi pur și simplu o sensibilizarea a acestei zone.

Nativii simt povara banilor/valorilor pe genunchi. Să nu uităm că preocuparea acestor nativi în 2020 nu este pentru bani în sine, ci pentru acei bani pentru care au muncit personal.

Astrologul ZODIACOOL constată că mai este vorba de un soi de orgoliu, al ierarhizării din punctul de vedere al valorilor materiale, care afectează tot zona genunchilor. După horoscopul natal, persoanele născute în zodia Săgetător au sensibilă zona șoldurilor.

Având în vedere anul 2020 care a sensibilizat zona genunchilor, se poate spune că întregul picior poate avea de suferit. Relaxarea, detașarea de bunuri, griji, muncă exagerată cu gândul la câștiguri tot mai mari, sunt lucruri care pot să ajute acești nativi să evite, pe cât posibil, încordarea și apoi bolile.

Spre deosebire de natura nativilor din Săgetător, aceștia pot avea în 2020 probleme legate de gât, ceafă și mandibulă inferioară. Nativii Săgetător pot suferi de dantură aflată pe mandibula inferioară.

Bolile acute anul acesta țin de cap, crize de sinuzită, dantură, probleme cu scalpul. Evitați în toate situațiile agitația, enervarea, solicitarea peste măsură a sistemului nervos.

Astrologul ZODIACOOL atrage atenția asupra lunilor octombrie, noiembrie, decembrie, când există predispoziția la accidente. Accidentele pot să se întâmple în special în concediu, practicând un hobby sau la joacă cu copiii.

Problemele de ficat, în special lobul inferior, se pot ameliora sau pot chiar dispărea prin octombrie. Cu Uranus în Taur se pot activa afecțiuni ale gâtului, nu grave, dar sâcâitoare.

Atenție în luna august la tuse, ele pot fi în legătură cu inima.

Aceste probleme de sănătate care sunt semnalate de horoscop sunt simple predispoziții. Nativilor nu este obligatoriu să li se întâmple toate cele menționate, dar o atitudine recomandată de Astrologul ZODIACOOL poate ajuta la prevenție, ameliorarea unor afecțiuni în stadiu incipient sau la evitarea recidivei.

Orice afecțiune/simptom care persistă, trebuie prezentat la medic.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

Idei de cadouri pentru Sagetator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Săgetător , previziuni pe domenii:

Horoscop Sagetator 2021
Informatii și previziuni anuale, un an care anunță schimbări importante pentru noi ...
Horoscop Sagetator 2021
Horoscopul pentru Sagetator
Horoscop saptamanal
Previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne predispun in aceasta saptamana ...
Horoscop saptamanal
Horoscop saptamana viitoare
Afla cum va fi saptamana viitoare pentru nativii din zodia Sagetator, predictii viitoare ...
Horoscop saptamana viitoare
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 08 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!