Horoscop 2020: Săgetător horoscop sănătate. Săgetător 2020

Horoscop Săgetător sănătate: relaxarea, detașarea de bunuri, griji, muncă exagerată cu gândul la câștiguri tot mai mari, sunt lucruri care pot să ajute

acești nativi să evite încordarea și apoi bolile.

În anul 2020 există un fel de concentrare a horoscopului în zodia Capricorn. Acesta începe cu nu mai puțin de cinci planete în această zodie (Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton).

Este un fel de obsesie pentru materie, responsabilitate, poziție socială. Această încrâncenare se manifestă pentru fiecare zodie diferit. Prezența multor planete în Capricorn afectează toți nativii tuturor zodiilor, dar pe fiecare din cauze diferite.

Preocuparea pentru bunuri și valori poate epuiza nativul Săgetător și epuizarea favorizează instalarea de afecțiuni mai mult sau mai puțin grave.

Loading...

Ca pe toți nativii, anul 2020, pe nativii Săgetători îi afectează cel mai mult zona genunchilor. Nu este neapărat o afecțiune, poate fi pur și simplu o sensibilizarea a acestei zone.

Nativii simt povara banilor/valorilor pe genunchi. Să nu uităm că preocuparea acestor nativi în 2020 nu este pentru bani în sine, ci pentru acei bani pentru care au muncit personal.

Astrologul ZODIACOOL constată că mai este vorba de un soi de orgoliu, al ierarhizării din punctul de vedere al valorilor materiale, care afectează tot zona genunchilor. După horoscopul natal, persoanele născute în zodia Săgetător au sensibilă zona șoldurilor.

Având în vedere anul 2020 care a sensibilizat zona genunchilor, se poate spune că întregul picior poate avea de suferit. Relaxarea, detașarea de bunuri, griji, muncă exagerată cu gândul la câștiguri tot mai mari, sunt lucruri care pot să ajute acești nativi să evite, pe cât posibil, încordarea și apoi bolile.

Spre deosebire de natura nativilor din Săgetător, aceștia pot avea în 2020 probleme legate de gât, ceafă și mandibulă inferioară. Nativii Săgetător pot suferi de dantură aflată pe mandibula inferioară.

Bolile acute anul acesta țin de cap, crize de sinuzită, dantură, probleme cu scalpul. Evitați în toate situațiile agitația, enervarea, solicitarea peste măsură a sistemului nervos.

Astrologul ZODIACOOL atrage atenția asupra lunilor octombrie, noiembrie, decembrie, când există predispoziția la accidente. Accidentele pot să se întâmple în special în concediu, practicând un hobby sau la joacă cu copiii.

Problemele de ficat, în special lobul inferior, se pot ameliora sau pot chiar dispărea prin octombrie. Cu Uranus în Taur se pot activa afecțiuni ale gâtului, nu grave, dar sâcâitoare.

Atenție în luna august la tuse, ele pot fi în legătură cu inima.

Aceste probleme de sănătate care sunt semnalate de horoscop sunt simple predispoziții. Nativilor nu este obligatoriu să li se întâmple toate cele menționate, dar o atitudine recomandată de Astrologul ZODIACOOL poate ajuta la prevenție, ameliorarea unor afecțiuni în stadiu incipient sau la evitarea recidivei.

Orice afecțiune/simptom care persistă, trebuie prezentat la medic.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Săgetător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 6, cunoscută drept steaua norocului ceresc, are o energie pozitivă ce aduce
Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
Femeia Capricorn are o rezistență deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.