Horoscop 2020 Balanță sănătate. Balanță 2020

Horoscop Balanță sănătate 2020: o afecțiune din trecut poate reapărea în viața nativilor Balanță. Recomandat este să evitați pe cât posibil ingerarea

de medicamente naturiste, consumul de alcool, tutun, luați medicamente numai pentru strictul necesar.

Nativii din zodia Balanță au cu preponderență probleme cu rinichii și cu organele genitale. Aceștia au probleme legate de piele, în special de aspectul pielii.

De data aceasta, aceste zone sensibile sunt mai puțin afectate, sau mai bine zis sunt afectate indirect.

Cu o așa multitudine de planete care se mișcă prin tot anul 2020 între Capricorn și Săgetător, este de înțeles că majoritatea oamenilor vor suferi de probleme legate de șolduri, gambe, genunchi.

Loading...

La fel ca toți semenii, și nativii zodiei Balanță au probleme în 2020 în zona genunchilor în special și mai ales la începutul și la sfârșitul anului. Picioarele în general suferă. Mulți pot pune pe seama umezelii, a temperaturilor ceva mai scăzute din anul 2019 etc.

Dar astrologul ZODIACOOL vă amintește că pentru fiecare zodie motivele acestor suferințe pot avea, sau chiar au, cauze complet diferite.

De asemenea, există și alte predispoziții în afară de cele general valabile pentru toate cele douăsprezece zodii.

În horoscopul 2020 al nativilor din zodia Balanță, ar putea să apară în luna aprilie ceva probleme legate de inimă.

În perioada aprilie – mai este destul de neplăcut faptul că o situație de aparentă vindecare nu este vindecată cu adevărat și afecțiunea respectivă poate recidiva.

Chiar dacă afecțiunea în sine nu este gravă, astrologul ZODIACOOL atrage atenția că o vindecare aparentă poate fi un lucru care să producă mari neplăceri.

De asemenea, în special la începutul anului 2020, pot apărea probleme ale organelor genitale.

Conform horoscopului 2020, dintre toate zodiile, Balanța este cea mai expusă la intoxicații. Și tot în aceeași măsură, nativii zodiei Balanța sunt expuși la probleme legate de scăderea imunității organismului.

Diminuați, pe cât posibil, ingerarea de medicamente naturiste consumul de alcool, tutun, luați medicamente numai pentru strictul necesar.

Atenție unde, când și ce mâncați, ce apă consumați etc.

 Acești nativi au în general probleme cu rinichii și intoxicațiile afectează cel mai tare aceste organe, iar o defectuoasă funcționare a rinichilor poare agrava orice probleme legate de toxinele din organism.

Lichidele (nealcoolice!) diminuează orice toxine, le fac mai ușor de eliminat, ajută rinichii. În ceea ce privește aspectul pielii, atât de important pentru acești nativi, acesta este influențat negativ de orice intoxicație.

În perioada septembrie-octombrie – există în horoscop 2020 o predispoziție la accidente în special în casă. Atenție la baie, la podele umede, scări.

Astrologul ZODIACOOL vă sfătuiește să mențineți ordine în casă, astfel încât să fie diminuată cât mai mult posibilitatea de a se împiedica de obiecte aflate la întâmplare.

Toate acestea sunt predispoziții, nu este obligatoriu ca nativului să i se întâmple toate acestea. Și este foarte important ca în cazul oricărei afecțiuni, mai ales daca simptomele persistă, să vă adresați medicului.

O atitudine corectă, din punct de vedere al horoscopului, este absolut necesară dar în primul rând pentru a preîntâmpina sau a ameliora o afecțiune în stare incipientă.

Odată instalată boala, medicul este cel care are cuvântul cel mai important.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: Pentru că în anul
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: În sectorul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.