Horoscop Balanta 2020. Horoscop 2020 Balanta sanatate

Horoscop Balanță sănătate 2020: o afecțiune din trecut poate reapărea în viața nativilor Balanță

Recomandat este să evitați pe cât posibil ingerarea de medicamente naturiste, consumul de alcool, tutun, luați medicamente numai pentru strictul necesar.

Nativii din zodia Balanță au cu preponderență probleme cu rinichii și cu organele genitale. Aceștia au probleme legate de piele, în special de aspectul pielii.

De data aceasta, aceste zone sensibile sunt mai puțin afectate, sau mai bine zis sunt afectate indirect.

Cu o așa multitudine de planete care se mișcă prin tot anul 2020 între Capricorn și Săgetător, este de înțeles că majoritatea oamenilor vor suferi de probleme legate de șolduri, gambe, genunchi.

La fel ca toți semenii, și nativii zodiei Balanță au probleme în 2020 în zona genunchilor în special și mai ales la începutul și la sfârșitul anului. Picioarele în general suferă. Mulți pot pune pe seama umezelii, a temperaturilor ceva mai scăzute din anul 2019 etc.

Dar astrologul ZODIACOOL vă amintește că pentru fiecare zodie motivele acestor suferințe pot avea, sau chiar au, cauze complet diferite.

De asemenea, există și alte predispoziții în afară de cele general valabile pentru toate cele douăsprezece zodii.

În horoscopul 2020 al nativilor din zodia Balanță, ar putea să apară în luna aprilie ceva probleme legate de inimă.

În perioada aprilie – mai este destul de neplăcut faptul că o situație de aparentă vindecare nu este vindecată cu adevărat și afecțiunea respectivă poate recidiva.

Chiar dacă afecțiunea în sine nu este gravă, astrologul ZODIACOOL atrage atenția că o vindecare aparentă poate fi un lucru care să producă mari neplăceri.

De asemenea, în special la începutul anului 2020, pot apărea probleme ale organelor genitale.

Conform horoscopului 2020, dintre toate zodiile, Balanța este cea mai expusă la intoxicații. Și tot în aceeași măsură, nativii zodiei Balanța sunt expuși la probleme legate de scăderea imunității organismului.

Diminuați, pe cât posibil, ingerarea de medicamente naturiste consumul de alcool, tutun, luați medicamente numai pentru strictul necesar.

Atenție unde, când și ce mâncați, ce apă consumați etc.

Acești nativi au în general probleme cu rinichii și intoxicațiile afectează cel mai tare aceste organe, iar o defectuoasă funcționare a rinichilor poare agrava orice probleme legate de toxinele din organism.

Lichidele (nealcoolice!) diminuează orice toxine, le fac mai ușor de eliminat, ajută rinichii. În ceea ce privește aspectul pielii, atât de important pentru acești nativi, acesta este influențat negativ de orice intoxicație.

În perioada septembrie-octombrie – există în horoscop 2020 o predispoziție la accidente în special în casă. Atenție la baie, la podele umede, scări.

Astrologul ZODIACOOL vă sfătuiește să mențineți ordine în casă, astfel încât să fie diminuată cât mai mult posibilitatea de a se împiedica de obiecte aflate la întâmplare.

Toate acestea sunt predispoziții, nu este obligatoriu ca nativului să i se întâmple toate acestea. Și este foarte important ca în cazul oricărei afecțiuni, mai ales daca simptomele persistă, să vă adresați medicului.

O atitudine corectă, din punct de vedere al horoscopului, este absolut necesară dar în primul rând pentru a preîntâmpina sau a ameliora o afecțiune în stare incipientă.

Odată instalată boala, medicul este cel care are cuvântul cel mai important.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

Idei de cadouri pentru Balanta

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 21 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.