Horoscop 2019: VĂRSĂTOR horoscop BANI

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR horoscop BANI. Pe acest domeniu de viață se pare că vor veni cele mai mari schimbări în 2019

Pe acest domeniu de viață se pare că vor veni cele mai mari schimbări în 2019, vor fi momente în Iunie-Iulie 2019 când vor fi plasate pe bani și muncă 7 planete, acest aport energetic va fi gestionat de voi în special pe nou.

Dacă veți dori să vă mutați locul de muncă, încă din Ianuarie 2019 o să aveți această posibilitate, deoarece o să primiți mai multe oferte.

Cei mai avantajați nativi vor fi cei care activează pe cont propriu sau sunt liberi profesioniști, deoarece sunt șanse mari ca să iasă în evidență, se vor face remarcați, oamenii vă vor urma. Însă munca depusă în prima parte a anului va fi recompensată în a doua jumătate a lui 2019, după Septembrie.

Între Ianuarie-Martie 2019, veți constata că vă pierdeți timpul lucrând la un proiect ce nu vă aduce decât stres, multe responsabilități și bani puțini, de aceea începând cu Aprilie nu veți mai continua așa, o să luați măsuri.

Vor veni în 2019 și propuneri de a pleca în alte locuri, în străinătate, de la membrii familiei sau prieteni. Chiar dacă la început oferta este foarte atractivă, la fața locului o să constatați cu nu este chiar așa, cel mai probabil după Iulie 2019 o să vă asumați responsabilitatea asupra unei noi situații, îndepărtându-vă de persoanele care v-au favorizat mutarea în alt loc, alt stat.

Astrologul ZODIACOOL vă anunță că cele mai bune decizii din punct de vedere profesional, financiar le veți lua în Iulie, veți avea 2 Eclipse pe casa muncii, de aceea o să intuiți ce este de viitor și o să mizați pe inovare.

Dacă plănuiți în 2019 să deschideți o firmă, vă recomandăm să inițiați acest proiect în Ianuarie, Februarie, Mai, Iunie, Septembrie, Decembrie 2019.

De evitat începerea unor activități noi în Martie, Iulie, Octombrie 2019, deoarece Mercur va umbri aceste proiecte, întrucât se va afla în retrogradare. În aceste luni este bine să vă analizați situația în care vă aflați, să vă faceți planuri, să fiți rezervați în discuții cu șefii și colegii, veți fi foarte irascibili.

Din Decembrie 2019, Jupiter poposește în Capricorn și atunci începe cu adevărat ascensiunea voastră, însă până să vă bucurați de succes maxim, trebuie muncă, organizare, efort și detașare de trecut.

În continuare afli Horoscop 2019 Vărsător , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia MAIMUTA. FEMEIA Maimuta Bani, Horoscop chinezesc
Este talentată și creativă. Fiind inteligentă, se adaptează aproape instantaneu atunci când
CULORI Dormitor
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Zodia SOBOLAN Bani. Horoscop Barbat Sobolan. Horoscop bani
Foarte încăpățânat, bine organizat, devine un bun afacerist sau politician încă din anii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.